دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه قرمزه نخودچی غذای سنتی محلی اصفهان غذای سنتی

غذا با گوشت,غذای سنتی,غذای سنتی اصفهان,طرز تهیه قرمزه نخودچی غذای سنتی محلی اصفهان,غذای محلی اصفهان,غذای محلی,مدل لباس شب

طرز تهیه قرمزه نخودچی غذای سنتی محلی اصفهان غذای سنتی

مرحله ۵ – قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت ۲ دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.

غذا با گوشت,غذای سنتی,غذای سنتی اصفهان,طرز تهیه قرمزه نخودچی  غذای سنتی محلی اصفهان,غذای محلی اصفهان,غذای محلی,مدل لباس شب
طرز تهیه قرمزه نخودچی

مواد لازم برای تهیه قرمزه نخودچی

پیاز متوسط رنده شده                                                      ۱ عدد

پیاز متوسط خرد شده                                                      ۱ عدد

آب                                                                              ۵ پیمانه

رب گوجه فرنگی                                                            ۱قاشق غذاخوری

نعناع خشک                                                                 ۲ قاشق مربا خوری

زردچوبه                                                                        ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل                                                                  به مقدار لازم

آرد نخودچی                                                                  ۱ پیمانه

گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی                            ۱۳۰ گرم

طرز تهیه قرمزه نخودچی

مرحله ۱ – در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و ۱ قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله ۲ – ۱ پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.

مرحله ۳ – از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.

مرحله ۴ – در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.

مرحله ۵ – قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت ۲ دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.

نکات

در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.

گوشت چرخ زده باید بدون چربی باشد که باعث وا رفتن قرمزه ها نشود

مطالب بیشتر از سایت ما

سالاد عدس طرز تهیه سالاد عدس و ماست سالاد

طرز تهیه ساندویچ مرغ غذای ساده برای کودک سادندویچ مرغ

سس پنیر طرز تهیه سس پنیر روش درست کردن سس پنیر

مدل های فانتزی زیورآلات با خمیر فیمو زیورآلات فانتزی

دلایل عمده خشکی پوست صورت ویتامین A

راهکارهایی برای کاهش سایز منافذ پوست نیک صالحی

چگونه حالت صورت را متوازن کنیم که نه چاق و نه لاغر باشد عمل ساکشن

جدیدترین مدل ساعت های شیک زنانه 95 ساعت

جدیدترین مدل الماس ها با برند LEVIEV جواهرات روز

شیک ترین مدل پلیور و تونیک بافت زنانه و دخترانه 95 مدل بلوز بافت زنانه