طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا,مدل لباس مجلسی,غذای ترکی,کباب ترکی با خمیر یوفکا,کباب ضیافتی,خمیر یوفکا,کباب با خمیر یوفکا,کباب ترکی,تصویر زندگی,کباب
طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا کباب
کباب مجلسی که همان کباب ضیافتی می باشد یک غذای ترکی می باشد که می توانید بجز گوشت چرخ کرده در این کباب از گوشت قرم چرخ شده نیز استفاده کنیم .همراه ما باشید در ادامه با طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا .
کباب مجلسی که همان کباب ضیافتی می باشد یک غذای ترکی می باشد که می توانید بجز گوشت چرخ کرده در این کباب از گوشت قرم چرخ شده نیز استفاده کنیم .همراه ما باشید در ادامه با طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا .
طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا ، مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
یکی دوقاشق پودر نان
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۱عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و زیره و آویشن ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد خمیر یوفکا دو سه ورق
طرز تهیه کباب مجلسی با خمیر یوفکا ، روش پخت :
پیاز را رنده می کنیم. کمی آبش را می گیریم. بعد گوجه رو روی گوشت رنده می کنیم.
پودر نان ، تخم مرغ و ادویه ها را اضافه می کنیم. مواد را حسابی ورز می دیم.
بعد مخلوط گوشت را به شکل رول در می آوریم.
ورق های یوفکا را از وسط بریده تا هرکدام به دو بخش تقسیم شود.
روی خمیر را روغن مالیده و گوشت را روی آن گذاشته و خمیر را می پیچیم.
رول های بدست آمده را به فاصله ی دو سانتی برش داده و به سیخ چوبی می زنیم .
اول دو طرف سیخ ها را در تابه چرب و داغ سرخ کرده بعد در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می گذاریم تا بپزد.
غذای جالب و خوشمزه ایه . حتما یک بار هم شده امتحانش کنید.
این کباب را می توانید با هر نوع سسی که دوست دارید میل کنید .
سایت آشپزی,کیک سیب زمینی,مواد کیک سیب زمینی,غذا با سیب زمینی,آشپزی ایرانی مرغ,آشپزی ایرانی,تهیه کیک سیب زمینی,شیوه درست کردن کیک سیب زمینی با سه دستور پخت,غذای ایرانی,آشپزی,خیار شور
شیوه درست کردن کیک سیب زمینی با سه دستور پخت خیار شور
کره و چربی غاز یا اردک را داخل یک قابلمه چدنی روی درجه حرارت ملایم گرم کنید تا آب شود.
نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و از عرض آنها را برش دهید سپس به اندازه های خیلی نازک ورقه کنید و داخل ظرف چربی و کره قرار دهید و بعد در ظرف زیر و رو کنید تا خوب آغشته شوند.
۱/۳ سیب زمینی را داخل قابلمه روی یکدیگر به صورت متحدالمرکز و دایره وار بچینید. ۱/۳ مخلوط نمک را روی آن ها بپاشید و دو ردیف دیگر سیب زمینی به همین صورت روی آنها بچینید و روی هر ردیف نمک بپاشید و باقیمانده چربی ته کاسه را روی سیب زمینی ها بریزید.
سیب زمینی ها را روی دمای ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و با یک کفگیر پهن سیب زمینی های داخل قابلمه را به سمت پایین فشار دهید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی قابلمه را با فویل ببندید.
قابلمه را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا روی آن برشته و طلایی شود و سیب زمینی مغز پخت شود. سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس خیلی با دقت با یک کفگیر کناره های کیک را که به دیواره قابلمه چسبیده، جدا کنید.
قابلمه را روی یک بشقاب برگردانید و بشقاب را روی سطح صاف قرار دهید و با دقت قابلمه را بردارید و بعد روی کیک سیر و جعفری بپاشید.
در این پست آشپزی سایت ابانک به آموزش روش تهیه یک نوع غذای فانتزی به نام کیک سیب زمینی می پردازیم همراه ما باشید با سه نوع روش پخت این کیک .
شیوه درست کردن کیک سیب زمینی ،مواد لازم:
سیب زمینى آب پز ٧ عدد
مرغ ریش شده یک پیمانه
نخود فرنگى و هویج آب پز نصف پیمانه خیارشور ۴ عدد
سس مایونز ٣ ق غ
کره ۵٠ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
شیوه درست کردن کیک سیب زمینی ، طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینى آب پز را نمک و فلفل زده و خوب نرم میکنیم، کره تقریبا آب شده را هم اضافه میکنیم.
قالب را چرب کرده و تمام کف و دیواره آن را از سیب زمینى ها پر میکنیم.
مرغ پخته و ریش شده ، خیارشور نگینى خورد شده ، نخود فرنگى و هویج خورد شده را مخلوط کرده و سس مایونز میزنیم.
مواد را درون قالب میریزیم و کمى فشار میدهیم، بعد روى آن را با باقیمانده سیب زمینى پر میکنیم.
قالب را به مدت ١۵ دقیقه در فر قرار میدهیم.
پس از کمى سرد شدن آن را در ظرف سرو برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
نکات:
هنگام سرو کردن با سس مایونز خوش طعمتر میشود.
میتوان به دلخواه سبزیجات دیگرى را اضافه کرد.
قبل از برگرداندن با چاقو کناره ها را آزاد کنید.
دستور دوم برای تهیه کیک سیب زمینی
شیوه درست کردن کیک سیب زمینی مواد لازم:
سیب زمینی ۷۰۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
گوجه فرنگی ریز شده ۳ قاشق سوپ خوری
پیازچه خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده یک عدد
شیر ۳ قاشق سوپ خوری
آرد سفید مقداری
آرد سوخاری ۴۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به مقدار لازم شیوه درست کردن کیک سیب زمینی طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس مقداری آب و نمک به آن افزوده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آن زمان پخت دهید. بعد از آن سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.مقداری از مواد را برداشته،ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهایتاً در آرد سوخاری بغلطانید. مواد را در کف دست کمی پهن کرده و نهایتاً در روغن داغ قرار دهید،تا طلایی رنگ شوند.
دستور سوم برای تهیه کیک سیب زمینی
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
شیوه درست کردن کیک سیب زمینی مواد اولیه برای ۸ نفر :
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۱۰ درجه سانتیگراد) گرم کرده و قسمت میانی فر را آماده کنید.
کره و چربی غاز یا اردک را داخل یک قابلمه چدنی روی درجه حرارت ملایم گرم کنید تا آب شود.
نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و از عرض آنها را برش دهید سپس به اندازه های خیلی نازک ورقه کنید و داخل ظرف چربی و کره قرار دهید و بعد در ظرف زیر و رو کنید تا خوب آغشته شوند.
۱/۳ سیب زمینی را داخل قابلمه روی یکدیگر به صورت متحدالمرکز و دایره وار بچینید. ۱/۳ مخلوط نمک را روی آن ها بپاشید و دو ردیف دیگر سیب زمینی به همین صورت روی آنها بچینید و روی هر ردیف نمک بپاشید و باقیمانده چربی ته کاسه را روی سیب زمینی ها بریزید.
سیب زمینی ها را روی دمای ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و با یک کفگیر پهن سیب زمینی های داخل قابلمه را به سمت پایین فشار دهید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی قابلمه را با فویل ببندید.
قابلمه را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا روی آن برشته و طلایی شود و سیب زمینی مغز پخت شود. سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس خیلی با دقت با یک کفگیر کناره های کیک را که به دیواره قابلمه چسبیده، جدا کنید.
قابلمه را روی یک بشقاب برگردانید و بشقاب را روی سطح صاف قرار دهید و با دقت قابلمه را بردارید و بعد روی کیک سیر و جعفری بپاشید.
این کیک سیب زمینی می تواند یک غذای فانتزی ویژه تولد باشد .
آشپزی ایرانی,مواد کوکوی بادمجان,سایت آشپزی,انواع غذا با بادمجان,روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل,تصویر زندگی,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,کوکوی بادمجان,آشپزی,انواع کوکو
روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل کوکوی بادمجان
دریک کاسه مناسب تخم مرغ ها و روغن زیتون را خوب باهم مخلوط کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه ای های رنگی و تکه های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.
سایت ابانک در آشپزی ایرانی خود این بار روش تهیه یک نوع کوکو بادمجان را به شما آموزش می دهیم این غذا چون احتمال دارد روغن زیاد مصرف کند بادمجان را نیم ساعت قبل پخت در آب نمک بخوابانید .
روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل ، مواد اولیه :
بادمجان خرد شده ۳ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل ، طرز تهیه :
جهت تهیه کوکوی بادمجان و فلفل ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت حلقه ای برش دهید و هرکدام از حلقه ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.
دریک کاسه مناسب تخم مرغ ها و روغن زیتون را خوب باهم مخلوط کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه ای های رنگی و تکه های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.
یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخش کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.
فوت و فن :
اگر بادمجان با پوست دوست ندارید می توانید بادمجان ها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.
روش تهیه کوکوی قارچ یک غذای گیاهی ، طرز تهیه :
جهت تهیه کوکوی قارچ ابتدا قارچ هارا چرخ کنید یا ریز خرد کنید.
تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنید. مقداری آرد الک شده روی آن بریزید و خوب به هم بزنید. نمک و فلفل هم به میزان لازم به آن اضافه کنید.
سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید.
درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.
قارچ های گیاهان پر خاصیت می باشد در این جا روش تهیه یک نوع کوکوی قارچ را آموزش می دهیم این غذا برای ۴ نفر می باشد و در مدت زمان ۳۰ دقیقه آماده می شود .
قارچها از گیاهانى هستند که به طور استثنایى کلروفیل ندارند و داراى مقدار سرشارى پروتئین هستند که پروتئین آنها از لحاظ مقدار نزدیک به گوشت است و در نتیجه قارچها سبزى منحصر به فردى از این لحاظ مى باشند که بیشتر از سبزى به گوشت شباهت دارند.
قارچهاى خوردنى سرشار از ویتامین مخصوصا ویتامینهاى ((ب ۱)) و ((ب ۲)) و ((پ پ )) و ((د)) مى باشند.
روش تهیه کوکوی قارچ یک غذای گیاهی ، مواد اولیه :
قارچ ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱-۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
روش تهیه کوکوی قارچ یک غذای گیاهی ، طرز تهیه :
جهت تهیه کوکوی قارچ ابتدا قارچ هارا چرخ کنید یا ریز خرد کنید.
تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنید. مقداری آرد الک شده روی آن بریزید و خوب به هم بزنید. نمک و فلفل هم به میزان لازم به آن اضافه کنید.
سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید.
درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.
نکات :
از نگهداری قارچ درون کیسه پلاستیکی جدا خودداری کنید.
حداکثر نگهداری قارچ در یخچال ۳ الی ۴ روز بوده است.
قارچ را با آب سرد بشویید در آب خیس نکنید.
تا زمانی که نمیخواهید از قارچ استفاده کنید آن را نشویید.
قارچ را در مایکروفر و یا فر نپزید و بخارپز هم نکنید.
قارچ داروی ضد تومور است.
کسانی که گوشت نمیخورند از قارچ استفاده کنند.
معمولاً قارچ را بایستی فقط بصورت پخته میل کرد. چون که قارچ ها آلوده به موادی هستند که فقط در اثر پختن از بین می روند. ولی قارچ هایی را که در واحدهای صنعتی تولید می شوند، می توان بدون هیچ مشکلی پس از تمیز کردن مصرف کرد .
آشپزی,تهیه بادمجان فنری,انواع غذا با بادمجان,بادمجان فنری,بادمجان,روش درست کردن بادمجان فنری,سایت آشپزی,آشپزی ایرانی با مرغ
روش درست کردن بادمجان فنری بادمجان فنری
روش درست کردن بادمجان فنری ، طرز تهیه:
جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق باشند ولی بادمجان ها متلاشی نشوند بعد بادمجان های آماده را نیم ساعت در آب نمک قرار میدهیم پس از این مدت آن ها را میشوئیم و در آبکش قرار می دهیم .
یک عدد پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و فلفل قرمز کمی فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم و درون برش ها را با گوشت پر می کنیم و اضافی گوشت را از سطح بادمجان پاک می کنیم وقتی تمام برش ها را با گوشت پر کردیم آن ها را کمی سرخ می کنیم و یک لیوان کوچک آب و کمی نمک روی آن ها میریزیم و در ظرف را می بندیم تا بادمجان ها بپزند.
حرارت باید ملایم باشد تا بادمجان ها با بخار بپزند .یک پیاز دیگر را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم سیر خرد شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تفت بخورد و یک ربع با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
برای سرو سس را در ظرف مورد نظر می ریزیم و بادمجان ها را روی آن می چینیم و با فلفل سبز آن را تزئین می کنیم.
در این جا می خواهیم روش درست کردن بادمجان را به شکلی جذاب و اشتهاآور به شما دوستان آموزش دهیم ، برای این کار ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق باشند ولی بادمجان ها متلاشی نشوند در ادامه مطلب همراه ما باشید با روش درست کردن بادمجان فنری .
روش درست کردن بادمجان فنری ، مواد اولیه : بادمجان : ۳ عدد
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
پیاز : ۲ عدد ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
سیر : ۲ حبه
روغن : ۲ قاشق سوپخوری
روش درست کردن بادمجان فنری ، طرز تهیه:
جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق باشند ولی بادمجان ها متلاشی نشوند بعد بادمجان های آماده را نیم ساعت در آب نمک قرار میدهیم پس از این مدت آن ها را میشوئیم و در آبکش قرار می دهیم .
یک عدد پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و فلفل قرمز کمی فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم و درون برش ها را با گوشت پر می کنیم و اضافی گوشت را از سطح بادمجان پاک می کنیم وقتی تمام برش ها را با گوشت پر کردیم آن ها را کمی سرخ می کنیم و یک لیوان کوچک آب و کمی نمک روی آن ها میریزیم و در ظرف را می بندیم تا بادمجان ها بپزند.
حرارت باید ملایم باشد تا بادمجان ها با بخار بپزند .یک پیاز دیگر را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم سیر خرد شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تفت بخورد و یک ربع با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
برای سرو سس را در ظرف مورد نظر می ریزیم و بادمجان ها را روی آن می چینیم و با فلفل سبز آن را تزئین می کنیم.
خوشمزه ترین روش برای کسانی که بادمجان دوست ندارند .