دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل کوکوی بادمجان

آشپزی ایرانی,مواد کوکوی بادمجان,سایت آشپزی,انواع غذا با بادمجان,روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل,تصویر زندگی,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,کوکوی بادمجان,آشپزی,انواع کوکو

روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل کوکوی بادمجان

دریک کاسه مناسب تخم مرغ ها و روغن زیتون را خوب باهم مخلوط کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه ای های رنگی و تکه های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

آشپزی ایرانی,مواد کوکوی بادمجان,سایت آشپزی,انواع غذا با بادمجان,روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل,تصویر زندگی,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,کوکوی بادمجان,آشپزی,انواع کوکو,

 

سایت ابانک در آشپزی ایرانی خود این بار روش تهیه یک نوع کوکو بادمجان را به شما آموزش می دهیم این غذا چون احتمال دارد روغن زیاد مصرف کند بادمجان را نیم ساعت قبل پخت در آب نمک بخوابانید .

روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل ، مواد اولیه :
بادمجان خرد شده ۳ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روش درست کردن تهیه کوکوی بادمجان و فلفل ، طرز تهیه :

جهت تهیه کوکوی بادمجان و فلفل ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت حلقه ای برش دهید و هرکدام از حلقه ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.

دریک کاسه مناسب تخم مرغ ها و روغن زیتون را خوب باهم مخلوط کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه ای های رنگی و تکه های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخش کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.

 

فوت و فن :
اگر بادمجان با پوست دوست ندارید می توانید بادمجان ها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.

مطالب بیشتر از سایت ما

روش تهیه کوکوی قارچ یک غذای گیاهی کوکوی قارچ

روش درست کردن بادمجان فنری بادمجان فنری

روش درست کردن شکلات مارسیپانی شکلات مارسیپانی

روش تهیه بادمجان سوخاری بادمجان سوخاری

روش درست کردن بورک بادمجان کبابی بادمجان کبابی

روش درست کردن کوفته قارچ قارچ

روش درست لوبیا پلو به سبک شیرازی تهیه لوبیا پلو

روش درست کردن ماهی قزل آلا با لیمو و نعنا آشپزی ایرانی

روش درست کردن اسنک رژیمی اسنک رژیمی

روش تهیه پیاز شکم پر پیاز