دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش خوراک راتاتوی

طرز تهیه راتاتوی,تصویر زندگی,مواد راتاتوی,خوراک سبزیجات,خوراک راتاتوی,سایت آشپزی,راتاتوی,غذای فرانسوی,مدل لباس زنانه,روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش

روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش خوراک راتاتوی

کدو قلمی سبز دو عدد بزرگ  ۱۰۰ گرم / ۱۸ کالری بادنجان  یک عدد بزرگ   ۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری گوجه  ۳-۴ عدد متوسط و سفت  ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری فلفل دلمه قرمز یا سبز  یک عدد بزرگ  ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری پیاز  سفید یک عدد متوسط  ۱۰۰ گرم / ۵ کالری سیر  نصف حبه    ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری ریحان  چند پر (به صورت سالم و خرد شده)  ۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری روغن  به دلخواه  ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری نمک به دلخواه  ۱۰۰ گرم / ۰ کالری فلفل سیاه  به دلخواه  ۱۰۰ گرم / ۰ کالری پودر آویشن  به دلخواه   ۱۰۰ گرم / ۲۷۶ کالری سرکه سفید  به دلخواه  ۱۰۰ گرم / ۲۲ کالری پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان رنده شده  تقریباً ۴ قاشق غذاخوری  ۱۰۰ گرم / ۴۵۲ کالری

روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش

طرز تهیه راتاتوی,تصویر زندگی,مواد راتاتوی,خوراک سبزیجات,خوراک راتاتوی,سایت آشپزی,راتاتوی,غذای فرانسوی,مدل لباس زنانه,روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش  ,

 

اگر جز کسانی هستید که غذاهای گیاهی را به دیگر غذاهای گوشتی ترجیح می دهید و یا در رژیم غذایی هستید در این مطلب روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش را به شما آموزش می دهیم .

روش اول روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی :

مواد لازم :

بادمجان حلقه شده ۱ کیلو
قارچ حلقه شده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی حلقه شده ۲ عدد متوسط
پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سبزی معطر( جعفری – گیشنیز – مرزه – نعنا) ۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه راتاتوی,تصویر زندگی,مواد راتاتوی,خوراک سبزیجات,خوراک راتاتوی,سایت آشپزی,راتاتوی,غذای فرانسوی,مدل لباس زنانه,روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش  ,

روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش :

بادمجانها را به صورت راه راه پوست کنده حلقه حلقه می کنیم روی آنها نمک پاشیده ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود.

سپس آب کشی کرده با دست کمی فشار می دهیم و سپس در روغن سرخ می کنیم .

سیب زمینی ها را پوست کنده حلقه حلقه می کنیم و سرخ می کنیم.

قارچ ها را هم حلقه کرده و با حرارت بالا تفت می دهیم پیاز را هم تفت می دهیم تاشفاف شود.

بادمجانها را ته ظرف نسوز چیده روی آن کمی سبزی می ریزیم بعد سیب زمینی ها را چیده روی آنها سبزی می پاشیم.

ردیف بعدی پیاز و دوباره سبزی سپس قارچ ، سبزی بعد گوجه دوباره سبزی و در آخر فلفل دلمه ای حلقه شده قرار می دهیم.

سپس رب گوجه را تفت می دهیم بعد نصف لیوان آب + آب لیمو به آن افزوده به سبزیجات اضافه می کنیم.

روی آن را با آلومینیوم فویل پوشانده در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می پزیم.

طرز تهیه راتاتوی,تصویر زندگی,مواد راتاتوی,خوراک سبزیجات,خوراک راتاتوی,سایت آشپزی,راتاتوی,غذای فرانسوی,مدل لباس زنانه,روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش  ,

روش دوم

روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش ، مواد لازم :

کدو قلمی سبز دو عدد بزرگ  ۱۰۰ گرم / ۱۸ کالری
بادنجان  یک عدد بزرگ   ۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری
گوجه  ۳-۴ عدد متوسط و سفت  ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
فلفل دلمه قرمز یا سبز  یک عدد بزرگ  ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
پیاز  سفید یک عدد متوسط  ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
سیر  نصف حبه    ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
ریحان  چند پر (به صورت سالم و خرد شده)  ۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری
روغن  به دلخواه  ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
نمک به دلخواه  ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
فلفل سیاه  به دلخواه  ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
پودر آویشن  به دلخواه   ۱۰۰ گرم / ۲۷۶ کالری
سرکه سفید  به دلخواه  ۱۰۰ گرم / ۲۲ کالری
پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان رنده شده  تقریباً ۴ قاشق غذاخوری  ۱۰۰ گرم / ۴۵۲ کالری

طرز تهیه راتاتوی,تصویر زندگی,مواد راتاتوی,خوراک سبزیجات,خوراک راتاتوی,سایت آشپزی,راتاتوی,غذای فرانسوی,مدل لباس زنانه,روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش  ,

روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش :

پیاز را درشت خرد کرده و روی آتش تند تا ۳ دقیقه حرارت دهید. بعد از آن تکه های فلفل دلمه ای قرمز یا سبز را که به همان درشتی خرد کرده اید به آن بیافزایید و شعله را همچنان زیاد نگه دارید.برای جلوگیری از ته گرفتن مواد، میزان روغن را به اندازه ای تنظیم کنید.

کف ماهیتابه در تمام نقاط به اندازه کافی روغن داشته باشد. پس از ۳ دقیقه دیگر، اول نصف حبه سیر را ریز خورد کرده و در ماهیتابه به اندازه ۱ یا ۲ دقیقه تفت دهید و سپس بادنجان و کدو را که که از عرض به شکل مورب و کاملاً قطور (حداقل ۲ سانتمیتر) بریده اید اضافه کنید.

بادنجان و کدو تقریباً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به زمان نیاز دارند تا نسبتاً پخته شوند، اگر دیدید در طی این مدت غذا در حال ته گرفتن است، شعله اجاق را فقط کمی پایین بکشید، اما مراقب باشید خوراک آب نیاندازد، چون همه این سبزیجات باید بخوبی سرخ شوند.

اگر در آب خودشان پخته شوند راتاتویی شما مزه اصلی خود را نخواهد داد.در این مرحله گوجه فرنگی ها را که نسبتاً قطور (همان ۲ سانتیمتر) حلقه حلقه کرده اید، دانه دانه داخل ماهیتابه قرار دهید و شعله را به حداکثر برسانید.نمک، فلفل سیاه وسرکه سفید را اضافه کنید.

به مدت ۴ الی ۵ دقیقه مواد را در ماکزیمم حرارت و بدون در، با احتیاط به هم بزنید که گوجه ها له نشوند یا آب نیاندازند.پس از اطمینان از سرخ شدن گوجه ها، پودر آویشن و ریحان خرد شده را روی مواد بریزید و در ظرف را برای چند دقیقه بگذارید.

شعله را کم کنید (کمی کمتر از متوسط) و اجازه بدهید مواد در این مرحله پخته شوند و آبشان تبخیر شود، بنابراین در ظرف نباید کیپ باشد. پس از طی این مراحل، اجاق را خاموش کنید.حلقه های مختلف مواد تشکیل دهنده راتاتویی را که ضمن پخت سالم نگه داشته اید.

در ظرف مناسبی بکشید و پیش از آنکه داغی غذا از بین برود رویش را با یک لایه از پنیر پیتزا یا پارمزان رنده شده بپوشانید. برای اینکه پنیرها آب شوند غذا حتماً باید داغ باشد. روی ظرف چند پر ریحان برای تزیین بگذارید.

 

می تونین مواد رو به این شکل توی ظرف بچینین:

طرز تهیه راتاتوی,تصویر زندگی,مواد راتاتوی,خوراک سبزیجات,خوراک راتاتوی,سایت آشپزی,راتاتوی,غذای فرانسوی,مدل لباس زنانه,روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش  ,

روش درست کردن خوراک سبزیجات راتاتوی به دو روش

مطالب بیشتر از سایت ما

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز شیرینی ویژه نوروز

روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز 95 شیرینی کرکی

روش درست کردن شامی به سبک رودباری شامی

روش تهیه کتلت آلمانی کتلت با سویا

آموزش درست کردن کباب ران مرغ بدون استخوان کباب های ایرانی

درست کردن ماهی شکم پر بدون نیاز به فر آشپزی

روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی مواد آش ماست

طرز تهیه سمبوسه رژیمی خیلی خوشمزه سمبوسه رژیمی

ژورنال مدل کت و دامن مجلسی زنانه سال 95 مدل دامن کوتاه زنانه

زیباترین مدل آرایش چشم ویژه نوروز 95 سایه چشم

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز شیرینی ویژه نوروز

مواد شیرینی نخود چی,انواع شیرینی,آشپزی ایرانی facebook,شیرینی نایینی,تصویر زندگی,شیرینی ویژه نوروز,شیرینی نخودچی,نان نخود چی,روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز شیرینی ویژه نوروز

این نان نخودچی یک شیرین محلی نایینی می باشد تفاوتی که با دیگر نان نخودچی ها دارد این است که روغن کم مصرف می شود و یک شیرینی مناسب پذیرایی ایام عید است .با ما باشید با روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز .

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز

مواد شیرینی نخود چی,انواع شیرینی,آشپزی ایرانی facebook,شیرینی نایینی,تصویر زندگی,شیرینی ویژه نوروز,شیرینی نخودچی,نان نخود چی,روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز

 

این نان نخودچی یک شیرین محلی نایینی می باشد تفاوتی که با دیگر نان نخودچی ها دارد این است که روغن کم مصرف می شود و یک شیرینی مناسب پذیرایی ایام عید است .با ما باشید با روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز .

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز ،مواد لازم:
آرد نخودچی خیلی نرم: ۵۰۰ گرم
پودر قند سائیده : ۲۵۰ گرم
روغن جامد: ۲۰۰ گرم
پودر هل به میزان دلخواه
پسته کوبیده : ۱۰۰ گرم

مواد شیرینی نخود چی,انواع شیرینی,آشپزی ایرانی facebook,شیرینی نایینی,تصویر زندگی,شیرینی ویژه نوروز,شیرینی نخودچی,نان نخود چی,روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز  :
روغن و پودر قند و هل را خوب با همزن می زنیم تا سفید رنگ شود. آرد نخودچی را به آن افزوده خوب مالش می دهیم.

خمیر را می گذاریم حدود ۲۰ ساعت بماند.

خمیر را به قطر دلخواه (یک و نیم تا دو سانت) روی سینی پهن کرده پسته کوبیده می پاشیم و فشار می دهیم تا در خمیر فرو رود.

سپس قالب زده و در سینی می چینیم.
سینی را در فر با حرارت ملایم(خیلی داغ نباشد) می گذاریم.

تا شیرینی سرد نشده آن را لق می کنیم یعنی با کاردک از سینی جدا می کنیم.

بعد که خوب سرد شد در ظرف مناسب می چینیم.

مواد شیرینی نخود چی,انواع شیرینی,آشپزی ایرانی facebook,شیرینی نایینی,تصویر زندگی,شیرینی ویژه نوروز,شیرینی نخودچی,نان نخود چی,روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز

این شیرینی به دلیل سبک بودن و کوچک بودن بهترین شیرینی برای ایام نوروز است .

مطالب بیشتر از سایت ما

روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز 95 شیرینی کرکی

روش درست کردن شامی به سبک رودباری شامی

روش تهیه کتلت آلمانی کتلت با سویا

آموزش درست کردن کباب ران مرغ بدون استخوان کباب های ایرانی

درست کردن ماهی شکم پر بدون نیاز به فر آشپزی

روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی مواد آش ماست

طرز تهیه سمبوسه رژیمی خیلی خوشمزه سمبوسه رژیمی

ژورنال مدل کت و دامن مجلسی زنانه سال 95 مدل دامن کوتاه زنانه

زیباترین مدل آرایش چشم ویژه نوروز 95 سایه چشم

مدل تزیین کوکی ویژه روز ولنتاین 95 تزیین کوکی

روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز 95 شیرینی کرکی

شیرینی ایام نوروز,آموزش انواع شیرینی,شیرینی نایینی,مواد شیرینی کرکی,ر,روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز 95 ,شیرینی محلی,تصویر زندگی,سایت آشپزی,مدل لباس دخترانه,شیرینی کرکی

روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز 95 شیرینی کرکی

روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز ۹۵ ، طرز تهیه: آردها را به خوبی با هم مخلوط و الک می کنیم. روغن و پودر قند و هل را خوب با همزن می زنیم تا کاملا مخلوط و سفید رنگ شود. حالا آردها را کم کم در آن ریخته و با دست ورز می دهیم. روغن را به آن افزوده خوب مالش می دهیم. اگر خمیر به دست می چسبد کمی آرد کرکی اضافه می کنیم. در صورت تمایل خمیر را سه قسمت کرده یک قسمت با زعفرانی که با یک قاشق آب جوشیده دم کشیده مخلوط می کنیم و یک قسمت با یک قاشق کاکائو مخلوط می کنیم. خمیر را میگذاریم حدود ۲۴ ساعت بماند. سپس به صورت گلوله در سینی می چینیم و یا با انگشتانه شکل گل به آن می دهیم یا قالب می زنیم. سینی را در فر با حرارت ملایم(خیلی داغ نباشد) می گذاریم. تا شیرینی سرد نشده آن را لق می کنیم یعنی از سینی جدا می کنیم. بعد که خوب سرد شد در ظرف مناسب می چینیم.

شیرینی ایام نوروز,آموزش انواع شیرینی,شیرینی نایینی,مواد شیرینی کرکی,ر,روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز 95  ,شیرینی محلی,تصویر زندگی,سایت آشپزی,مدل لباس دخترانه,شیرینی کرکی,

 

اکثرا در ایام عید از شیرینی های ریز استفاده می کنند در این جا می خواهیم روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز ۹۵ را بیان کنیم لازم است بدانید این یک شیرینی نایینی می باشد .

روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز ۹۵ ،مواد لازم:

آرد نخودچی خیلی نرم: ۱۰۰ گرم
آرد برنج: ۱۰۰ گرم
آرد کرکی(آرد گندم سبوس دار یا آرد سن(گندم جوانه زده)) ۳۰۰ گرم
پودر قند سائیده : ۲۵۰ گرم
روغن جامد: ۲۰۰ گرم
پودر هل به میزان دلخواه
پسته کوبیده : ۱۰۰ گرم
(زعفران و کاکائو به میزان دلخواه در صورتی که می خواهید شیرینی را در سه رنگ تهیه کنید)

 

شیرینی ایام نوروز,آموزش انواع شیرینی,شیرینی نایینی,مواد شیرینی کرکی,ر,روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز 95  ,شیرینی محلی,تصویر زندگی,سایت آشپزی,مدل لباس دخترانه,شیرینی کرکی,

 

روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز ۹۵ ، طرز تهیه:
آردها را به خوبی با هم مخلوط و الک می کنیم. روغن و پودر قند و هل را خوب با همزن می زنیم تا کاملا مخلوط و سفید رنگ شود. حالا آردها را کم کم در آن ریخته و با دست ورز می دهیم. روغن را به آن افزوده خوب مالش می دهیم. اگر خمیر به دست می چسبد کمی آرد کرکی اضافه می کنیم.
در صورت تمایل خمیر را سه قسمت کرده یک قسمت با زعفرانی که با یک قاشق آب جوشیده دم کشیده مخلوط می کنیم و یک قسمت با یک قاشق کاکائو مخلوط می کنیم. خمیر را میگذاریم حدود ۲۴ ساعت بماند. سپس به صورت گلوله در سینی می چینیم و یا با انگشتانه شکل گل به آن می دهیم یا قالب می زنیم.
سینی را در فر با حرارت ملایم(خیلی داغ نباشد) می گذاریم. تا شیرینی سرد نشده آن را لق می کنیم یعنی از سینی جدا می کنیم. بعد که خوب سرد شد در ظرف مناسب می چینیم.

نکات مهم در تهیه شیرینی مرغوب:

برای آرد برنج و گندم حتماً از الک خیلی ریز تخت استفاده شود.

اگر آرد کرکی ندارید از آرد  گندم معمولی استفاده کنید.

روغن جامد و ریزدانه باشد. در صورتی که روغن نیمه جامد است یک سوم وزن آن را روغن جامد قنادی و دو سوم مابقی از روغن نیمه جامد باشد که البته سعی کنید از قسمتهای جامد استفاده شود.

خمیر شیرینی را نباید مثل خمیر نان مشت و مال داد بلکه باید مالش داد تا روغن از آن جدا نشده و شیرینی سفت نشود.

در اندازه گیری ها نهایت دقت انجام گیرد تا کیفیت شیرینی ها خوب شود.

مواد باید همگی تازه باشند.

آرد برنج را طبق دستور زیر خودتان از برنج شمال خوب تهیه کنید.

تهیه آرد برنج:

برنج را ۲ روز خیس کرده و هر روز آبش را عوض می کنیم. روز سوم از آب کشیده و کوبیده و الک می کنیم. سپس آن را در محل دور از رفت و آمد و آفتاب خوب پهن می کنیم تا کاملا خشک شود. پس از خشک شدن بار دیگر از الک ریز رد می کنیم.

 

 

شیرینی ایام نوروز,آموزش انواع شیرینی,شیرینی نایینی,مواد شیرینی کرکی,ر,روش تهیه شیرینی کرکی وِِیژه نوروز 95  ,شیرینی محلی,تصویر زندگی,سایت آشپزی,مدل لباس دخترانه,شیرینی کرکی,

این شیرینی را می توانید مدت زمان طولانی در دمای مناسب نگهداری کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

روش درست کردن شامی به سبک رودباری شامی

روش تهیه کتلت آلمانی کتلت با سویا

آموزش درست کردن کباب ران مرغ بدون استخوان کباب های ایرانی

درست کردن ماهی شکم پر بدون نیاز به فر آشپزی

روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی مواد آش ماست

طرز تهیه سمبوسه رژیمی خیلی خوشمزه سمبوسه رژیمی

ژورنال مدل کت و دامن مجلسی زنانه سال 95 مدل دامن کوتاه زنانه

زیباترین مدل آرایش چشم ویژه نوروز 95 سایه چشم

مدل تزیین کوکی ویژه روز ولنتاین 95 تزیین کوکی

جدیدترین مدل لباس مجلسی زنانه مدل ماکسی 95 سایت مدل لباس مجلسی

روش درست کردن شامی به سبک رودباری شامی

مواد شامی,شامی,آشپزی ایرانی با مرغ,روش درست کردن شامی به سبک رودباری ,شامی رودباری,سایت آشپزی,تهیه شامی,کباب محلی,تصویر زندگی,کباب رودباری

روش درست کردن شامی به سبک رودباری شامی

شامی یک غذای لذیذ می باشد که در هر گوشه از ایران به سبک ها و روش های مختلفی پخته می شود در این جا می خواهیم روش درست کردن شامی به سبک رودباری را آموزش دهیم مواد لازم این غذا برای ۵ نفر می باشد و در زمان ۳۰ دقیقه آماده می شود .

مواد شامی,شامی,آشپزی ایرانی با مرغ,روش درست کردن شامی به سبک رودباری  ,شامی رودباری,سایت آشپزی,تهیه شامی,کباب محلی,تصویر زندگی,کباب رودباری,

 

شامی یک غذای لذیذ می باشد که در هر گوشه از ایران به سبک ها و روش های مختلفی پخته می شود در این جا می خواهیم روش درست کردن شامی به سبک رودباری را آموزش دهیم مواد لازم این غذا برای ۵ نفر می باشد و در زمان ۳۰ دقیقه آماده می شود .

روش درست کردن شامی به سبک رودباری ، مواد لازم :

گوشت گوساله چرخ شده : ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۲ عدد
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
گلپر پودر شده : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم

روش درست کردن شامی به سبک رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ­دهیم.

پس از ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.

گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم.

 

مواد شامی,شامی,آشپزی ایرانی با مرغ,روش درست کردن شامی به سبک رودباری  ,شامی رودباری,سایت آشپزی,تهیه شامی,کباب محلی,تصویر زندگی,کباب رودباری,

لازم است بدانید ۴۵ دقیقه در آب گوجه بجوشد روی شعله ملایم کافی است .

مطالب بیشتر از سایت ما

روش تهیه کتلت آلمانی کتلت با سویا

آموزش درست کردن کباب ران مرغ بدون استخوان کباب های ایرانی

درست کردن ماهی شکم پر بدون نیاز به فر آشپزی

روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی مواد آش ماست

طرز تهیه سمبوسه رژیمی خیلی خوشمزه سمبوسه رژیمی

ژورنال مدل کت و دامن مجلسی زنانه سال 95 مدل دامن کوتاه زنانه

زیباترین مدل آرایش چشم ویژه نوروز 95 سایه چشم

مدل تزیین کوکی ویژه روز ولنتاین 95 تزیین کوکی

جدیدترین مدل لباس مجلسی زنانه مدل ماکسی 95 سایت مدل لباس مجلسی

مدل جدید مو فر زنانه 95 آرایش مو

روش تهیه کتلت آلمانی کتلت با سویا

تهیه کتلت آلمانی,کتلت با سویا,سایت آشپزی,غذای آلمانی,کتلت آلمانی,مدل لباس دخترانه,تصویر زندگی,کتلت,روش تهیه کتلت آلمانی

روش تهیه کتلت آلمانی کتلت با سویا

•    گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم •    باگت : حدود ۱۰ سانتی متر •    خردل : ۱ قاشق چایخوری •    نمک و فلفل : به میزان لازم •    تخم مرغ : ۱ عدد •    پیاز : ۱ عدد بزرگ ( ریز خرد شده ) •    پودر پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری •    سیر : ۱ حبه ( در صورت تمایل )

تهیه کتلت آلمانی,کتلت با سویا,سایت آشپزی,غذای آلمانی,کتلت آلمانی,مدل لباس دخترانه,تصویر زندگی,کتلت,روش تهیه کتلت آلمانی

 

کتلت ها را می توانیم به شیووه ای مختلف بپزیم در این مطلب کتلت آلمانی را آموزش می دهیم البته لازم است بدانید می توانید بجای گوشت و سیب زمین در این کتلت از سویا ، کدو ، قارچ ، مرغ و لوبیا نیز استفاده کنید .


روش تهیه کتلت آلمانی  ، مواد لازم :

•    گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
•    باگت : حدود ۱۰ سانتی متر
•    خردل : ۱ قاشق چایخوری
•    نمک و فلفل : به میزان لازم
•    تخم مرغ : ۱ عدد
•    پیاز : ۱ عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
•    پودر پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری
•    سیر : ۱ حبه ( در صورت تمایل )

روش تهیه کتلت آلمانی ، طرز تهیه :

جهت تهیه کتلت آلمانی ابتدا باگت را با ۱ لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. آب باید به اندازه ای باشد که روی باگت ها را بپوشاند. سپس با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیل%:۸٫۹!سفت و خشک شود.

پیاز و سیر را با ۱ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود.

باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.

به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید. میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.

 

تهیه کتلت آلمانی,کتلت با سویا,سایت آشپزی,غذای آلمانی,کتلت آلمانی,مدل لباس دخترانه,تصویر زندگی,کتلت,روش تهیه کتلت آلمانی

اگر به گوجه حساسیت دارید می توانید از انواع سس برای چاشنی این کتلت استفاده کنید .

 

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش درست کردن کباب ران مرغ بدون استخوان کباب های ایرانی

درست کردن ماهی شکم پر بدون نیاز به فر آشپزی

روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی مواد آش ماست

طرز تهیه سمبوسه رژیمی خیلی خوشمزه سمبوسه رژیمی

ژورنال مدل کت و دامن مجلسی زنانه سال 95 مدل دامن کوتاه زنانه

زیباترین مدل آرایش چشم ویژه نوروز 95 سایه چشم

مدل تزیین کوکی ویژه روز ولنتاین 95 تزیین کوکی

جدیدترین مدل لباس مجلسی زنانه مدل ماکسی 95 سایت مدل لباس مجلسی

مدل جدید مو فر زنانه 95 آرایش مو

روش درست کردن گز آردی به شیوه اصفهانی تهیه گز آردی