آشپزی ایرانی با مرغ,ترشی کلم طرز تهیه ترشی کلم قرمز
ترشی کلم طرز تهیه ترشی کلم قرمز آشپزی ایرانی با مرغ
کلمقرمز را در اندازههای دلخواه خرد کنیم و در آبکش میریزیم. نمک را روی کلمها بپاشید و آنها را کمی هم میزنیم تا نمکها حل شوند و مواد را به مدت ۱ ساعت به همین صورت میگذاریم بماند، بعد کلمها را آبکشی کنید ، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر بریزید و روی آن را با سرکه پر میکنیم. این ترشی را میتوان در کنار غذاهای گوشتی میل کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کنید و میتوانیم از آن برای سالاد هم استفاده کنیم و برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه نماییم.
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز
سرکه سفید به اندازه نیاز
نمک ۳ قاشق غذاخوری
کلمقرمز ۱ عدد
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
کلمقرمز را در اندازههای دلخواه خرد کنیم و در آبکش میریزیم. نمک را روی کلمها بپاشید و آنها را کمی هم میزنیم تا نمکها حل شوند و مواد را به مدت ۱ ساعت به همین صورت میگذاریم بماند، بعد کلمها را آبکشی کنید ، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر بریزید و روی آن را با سرکه پر میکنیم. این ترشی را میتوان در کنار غذاهای گوشتی میل کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کنید و میتوانیم از آن برای سالاد هم استفاده کنیم و برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه نماییم.