کیک رولتی گل سرخ,کیک رولتی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,شیرینی رولتی,کیک رولتی طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ
کیک رولتی طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ شیرینی رولتی
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. وقتی که سینی را ازباقلوا فر بیرون آوردیم و شیرینی خنک شد، روی آن شربت بریزیم و میگذاریم تا کاملا خنک شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی رولت گل سرخ
آرد به اندازه نیاز
بیکینگپودر ۱ قاشق مرباخوری
روغن دو قاشق سوپخوری
شیر ۱ پیمانه
زرده تخممرغ ۲ عدد
مواد لازم میانی خمیر :
گلسرخ پودر شده
یک پیمانه
گردوی خرد شده
یک پیمانه
دارچین
یک قاشق غذاخوری
خاکه قند
یک پپیمانه
مواد لازم برای شربت:
شکر و روغن از هر کدام یک پیمانه
آب به اندازه نیاز
طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. وقتی که سینی را ازباقلوا فر بیرون آوردیم و شیرینی خنک شد، روی آن شربت بریزیم و میگذاریم تا کاملا خنک شود.