دسر لبو,آشپزی ایرانی با مرغ,موس لبو با خامه,دسر لبو و خامه,موس لبو,پودر ژلاتین,دسر لبو طرز تهیه موس لبو
دسر لبو طرز تهیه موس لبو آشپزی ایرانی با مرغ
اول شیر را بجوشانید، لبو را در درون شیر جوشیده بریزید و همانگونه نگه دارید. زرده تخممرغ و شکر را بزنید تا سفید شود. شیر داغ را روی زرده تخممرغ بریزید و هم بزنید و روی شعله ملایم به جوش آورید. پودر ژلاتین را با ۲ قاشق آب روی حرارت کتری بگزارید . وقتی کمی سرد شد در شیر و زرده تخممرغ سرد شده بریزید. سفیده تخممرغ را بزنید تا پف کند. بعد آب لبو و شکر را کم کم به آن اضاف کنید و با همزن خوب بزنید بعد با قاشق به مایه شیر اضافه نمایید . خامه را بزنید تا فرم بگیرد بعد با قاشق خامه را به آهستگی با مایه بالا مخلوط کنید ، در قالب بریزید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید . بعد روی آن را تزئین نمایید .
مواد لازم برای تهیه تهیه موس لبو
خامه دویست و پنجاه گرم
سفیده تخممرغ ۳ عدد
آب لبو و آب از هر کدام ۲ قاشق سوپخوری
لبو رنده شده سیصد گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ پیمانه
زرده تخممرغ ۴ عدد
شکر هفتاد و پنج گرم
طرز تهیه موس لبو
اول شیر را بجوشانید، لبو را در درون شیر جوشیده بریزید و همانگونه نگه دارید. زرده تخممرغ و شکر را بزنید تا سفید شود. شیر داغ را روی زرده تخممرغ بریزید و هم بزنید و روی شعله ملایم به جوش آورید. پودر ژلاتین را با ۲ قاشق آب روی حرارت کتری بگزارید . وقتی کمی سرد شد در شیر و زرده تخممرغ سرد شده بریزید. سفیده تخممرغ را بزنید تا پف کند. بعد آب لبو و شکر را کم کم به آن اضاف کنید و با همزن خوب بزنید بعد با قاشق به مایه شیر اضافه نمایید . خامه را بزنید تا فرم بگیرد بعد با قاشق خامه را به آهستگی با مایه بالا مخلوط کنید ، در قالب بریزید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید . بعد روی آن را تزئین نمایید .