غذای تزیین شده,هات داگ تزیین شده,درست کردن هات داگ,تزیین ساندویچ طرز تهیه هات داگ مارپیچی,غذای حاضری,تزیین غذا,هات داگ,آشپزی ایرانی مرغ
تزیین ساندویچ طرز تهیه هات داگ مارپیچی غذای تزیین شده
شیر را با شکر و مایه خمیر قاطی کنید و ده دقیقه صبر می کنیم تا مایه خمیر فعال شود. در کاسهای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند، بعد مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم چهل و پنج دقیقه استراحت می دهیم. فر را با حرارت صد و هشتاد درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی فر را چرب کنیم . خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنیم و از آن نوارهای باریکی میبریم. نوارها را روی هاتداگها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش دهید تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های مارهااستفاده کرده و آنها را برای بیست دقیقه در فر میپزیم تا روی آنها طلایی شود.
مواد لازم برای تهیه هات داگ مارپیچی
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق سوپخوری
تخممرغ ۲ عدد
روغن جامد شصت گرم
شیر ولرم نصف پیمانه
مایه خمیر نصف قاشق سوپخوری
آرد به اندازه نیاز
هات داگ ۶ عدد
طرز تهیه هات داگ مارپیچی
شیر را با شکر و مایه خمیر قاطی کنید و ده دقیقه صبر می کنیم تا مایه خمیر فعال شود. در کاسهای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند، بعد مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم چهل و پنج دقیقه استراحت می دهیم. فر را با حرارت صد و هشتاد درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی فر را چرب کنیم . خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنیم و از آن نوارهای باریکی میبریم. نوارها را روی هاتداگها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش دهید تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های مارهااستفاده کرده و آنها را برای بیست دقیقه در فر میپزیم تا روی آنها طلایی شود.
این هات داگ را می توانید برای کودکتان درست کنید نوش جان