دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

روش تهیه کیسل لایه ای شیر و انار دسر خارجی روسی دسر اروپایی

دسر خارجی,مدل لباس مردانه,دسر اروپایی,ر,پودر ژلاتین,بیسکویت,آب انار,روش تهیه کیسل لایه ای شیر و انار دسر خارجی روسی,نشاسته

روش تهیه کیسل لایه ای شیر و انار دسر خارجی روسی دسر اروپایی

طرز تهیه کیسل انار : * آب انار را به همراه شکر روی شعله بگزارید . * نشاسته را در کمی آب انار حل کنید از صافی عبور دهید و به مخلوط روی شعله اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. * پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و با حرارت بخار آب حل کنید. * ژلاتین را به کیسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا سرد شود. * بعد از این که سرد شد آن را روی بیسکویت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت بگزارید  تا ببندد. * بعد از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.

دسر خارجی,مدل لباس مردانه,دسر اروپایی,ر,پودر ژلاتین,بیسکویت,آب انار,روش تهیه کیسل لایه ای شیر و انار  دسر خارجی روسی,نشاسته

مواد اولیه برای تهیه کیسل لایه ای شیر و انار

کره      پنجاه گرم

 شکر      دویست گرم

 آرز       ۸ قاشق سوپ‌خوری
شیر سرد      ۱ لیتر

طرز تهیه

* اول لایه شیری را به این ترتیب آماده نمایید : کره را روی شغله آب کنید بعد آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه کنید  و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلوله‌های آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی شعله کرم شیر غلیظ شود.
* کرم را درون ظرف سرو بریزید تا کاملاً سرد شود.
* بیسکویت‌ها را با کمی شیر مرطوب نمایید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.

مواد لازم برای کیسل انار

آب انار تازه      هفتصد و پنجاه میلی‌لیتر
نشاسته گل      ۶ قاشق سوپ‌خوری
پودر ژلاتین      یک و نیم قاشق سوپ‌خوری
شکر      دویست گرم
بیسکویت ساده شکلاتی      به اندازه نیاز
آب سرد     یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیسل انار :
* آب انار را به همراه شکر روی شعله بگزارید .
* نشاسته را در کمی آب انار حل کنید از صافی عبور دهید و به مخلوط روی شعله اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
* پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و با حرارت بخار آب حل کنید.
* ژلاتین را به کیسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا سرد شود.
* بعد از این که سرد شد آن را روی بیسکویت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت بگزارید  تا ببندد.
* بعد از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.

این دسر را می توانید هم به صورت سرد هم به ورت گرم سرو کنید

مطالب بیشتر از سایت ما

آبگوشت غوره طرز تهیه خورش غوره خورشت ترش خورش غوره

غذای خارجی با مرغ طرز تهیه Tso غذای چینی سینه مرغ

طرز تهیه اردور خیار با پنیر خامه ای دسر و سالاد اردور خیار

جدیدترین آموزش طراحی ناخن اردیبهشت 94 آموزش طراحی ناخن

راهکارهایی برای جلوگیری از حساسیت های آرایشی پیشگیری از حساسیت آرایشی

روش هایی برای از بین بردن چربی موها موی بلند

آیا نیاز به کرم چشم دارید؟ آشپزی ایرانی با مرغ

معجون آلوئه ورا برای جوش کمر و باسن جوش دملی

ترفند هایی درمورد انتخاب رنگ لاک ناخن لاک مخملی

روشهایی برای سفید شدن ناخن ها ناخن تو رفته