مواد لازم برای تهیه شور ماهی پلو
پیازداغ : یک قاشق سوپخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
پودر لیموعمانی : یک قاشق سوپخوری
کشمش : یک تا دو پیمانه
ماهی شور متوسط : یک عدد متوسط
شوید: دویست گرم،پاک شده و خرد شده
برنج : سه لیوان
طرز تهیه شور ماهی پلو
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس ماهی را تمیز کرده و تکهتکه کنید و در آبکش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آبکش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.