دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی نیک صالحی

نکات آشپزی,گرفتن تلخی پوست پرتغال,روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی,پوست پرتغال,آشپزی,پوست نارنج,سایت آشپزی,پوست پرتغال خلالی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,نیک صالحی

روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی نیک صالحی

۱. ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا کنید و تمام سعی خود را به کار بگیرید تا قسمتهای سفید کاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید هستند.میتوانید مثل تهیه گل رز از گوجه فرنگی یک گل هم با پوست پرتقال تهیه کنید و آن را برای تهیه مرغ و غذاهایی که نیاز به تزیین دارند استفاده کنید.

نکات آشپزی,گرفتن تلخی پوست پرتغال,روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی,پوست پرتغال,آشپزی,پوست نارنج,سایت آشپزی,پوست پرتغال خلالی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,نیک صالحی,

 

برای طعم دار کردن بعضی غذاها می توانیم از پوست پرتغال خلالی استفاده کنیم اما چون پوست پرتغال تلخ است ممکن است غذا مزه تلخی بگیرد در این جا روش از بین بردن تلخی پوست پرتغال خلالی را بیان می کنیم .

 روش از بین بردن تلخی پوست پرتغال خلالی ،مواد اولیه :

پوست پرتقال به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
شکر به میزان لازم
هل به میزان لازم

نکات آشپزی,گرفتن تلخی پوست پرتغال,روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی,پوست پرتغال,آشپزی,پوست نارنج,سایت آشپزی,پوست پرتغال خلالی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,نیک صالحی,

روش از بین بردن تلخی پوست پرتغال خلالی ، طرز تهیه:

۱. ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا کنید و تمام سعی خود را به کار بگیرید تا قسمتهای سفید کاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید هستند.میتوانید مثل تهیه گل رز از گوجه فرنگی یک گل هم با پوست پرتقال تهیه کنید و آن را برای تهیه مرغ و غذاهایی که نیاز به تزیین دارند استفاده کنید.

نکات آشپزی,گرفتن تلخی پوست پرتغال,روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی,پوست پرتغال,آشپزی,پوست نارنج,سایت آشپزی,پوست پرتغال خلالی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,نیک صالحی,

۲. بعد از جدا کردن پوست آن را داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید و یک بار دیگر داخل آب ریخته و اجازه دهید آب به جوش بیاید و پوست با آب بجوشد.بعد از جوشیدن آن را آبکش کنید.

نکات آشپزی,گرفتن تلخی پوست پرتغال,روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی,پوست پرتغال,آشپزی,پوست نارنج,سایت آشپزی,پوست پرتغال خلالی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,نیک صالحی,

۳. داخل ظرفی که درپوش دارد مقداری آب سرد و کمی شکر و گلاب و به ازای هر ۲عدد پرتقال ۱دانه هل قرار دهید و پوست را داخل آن ریخته و ۲۴ساعت داخل یخچال قرار دهید و در این مدت چند بار آب مواد را تعویض کنید و بعد آن را برای استفاده آماده کنید.

نکات آشپزی,گرفتن تلخی پوست پرتغال,روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی,پوست پرتغال,آشپزی,پوست نارنج,سایت آشپزی,پوست پرتغال خلالی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,نیک صالحی,

نکات:

۱) از همین روش برای تهیه پوست نارنج هم میتوان استفاده کرد.

۲) توجه داشته باشید اگر زمان بیشتری مواد را داخل آب قرار دهید عطر آنها از بین میرود.

۳) از این پوست برای تهیه انواع خورش میتوان استفاده کرد.همچنین پوست پرتقال و نارنج بوگیر بسیار قوی برای مرغ و گوشت و ماهی هستند و عطر بسیار خوبی به این مواد میدهند.

 

اگر سوالی در مورد این نکته خانه داری دارید از طریق دیدگاه ها بیان کنید .

 

مطالب بیشتر از سایت ما

گالری عکس مدل تزیین یخچال عروس سال 95 یخچال عروس

غذا با سیب زمینی طرز تهیه خوراک سیب زمینی با پنیر خوراک سیب زمینی

راهکاری برای داشتن مژه های پرپشت و زیبا روش استفاده از موچین

مدل پیراهن کوتاه مجلسی ویژه خانم های خوش اندام سایت مد و زیبایی

آرایش مو عروس با تور و جدیدترین شینیون شینیون مو مجلسی

پیشگیری از چین و چروک و نازک شدن پوست جلوگیری از چروک پوست

جدیدترین مدل رنگ رژ لب های سال 95 آرایش لب

مدل دیزاین و طراحی جایگاه عروس و داماد 95 جایگاه عروس

عکس های مدل های آرایش پر طاووسی چشم 2016 مدل سایه رنگی چشم

ژورنال مدل ماسکی بلند مد سال 95 آشپزی ایرانی با مرغ