مواد لازم برای تهیه گالانتین مرغ
نمک، آبلیمو و فلفل و زغفران………..به اندازه نیاز
مرغ درشت………………………….۱ عدد
خلال هویج…………………………یک چهارم پیمانه
خلال پسته……………………….. ۱ بسته کوچک
خلال بادام ……………………….. ۱ بسته کوچک
خلال نارنج…………………………..نیم پیمانه
روغن مایع………………………….نیم پیمانه
برنج پخته و آبکش شده…………….نیم پیمانه
طرز تهیه گالانتین مرغ
در سینی فر کمی سیب درختی،کرفس، هویج و سبزیجات معطر و پیازچه بگزارید و مرغ زعفرانی را به همراه یک لیوان آب روی این مواد بگزارید و به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت بپزید. در این میان هر بیست دقیقه یکبار به مرغ سر زده اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کنید تا در آخر رنگ مرغ طلایی شود.