دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است ورز دادن خمیر

تست خمیر نان,درست کردن خمیر نان,درست کردن نان,تست خمیر با انگشت,چانه کردن خمیر,ور آمدن خمیر,مایع خمیر,مدل لباس عروس,از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است,ورز دادن خمیر

از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است ورز دادن خمیر

اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی ماند می توانید خمیر را چانه گرفته و استراحت دهید اولین تست انگشت خمیر نان معمولاً در دو مرحله ور می آید. اولین بار در داخل کاسه یا نایلون است پس از اینکه خمیر را مخلوط کردید. پس از آن خمیر آماده است که چانه بگیرید و به آن شکل دهید. برای اینکه ببینید خمیر به درستی ور آمده دو تا از انگشتان تان را تا بند دوم آن در خمیر فرو کنید. اگر جای انگشتان تان در خمیر به سرعت پر شد، لازم است که به خمیر زمان بیشتری برای ور آمدن بدهید. اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی می ماند می توانید خمیر را چانه گرفته و استراحت دهید تا برای تست دوم آماده شود.

تست خمیر نان,درست کردن خمیر نان,درست کردن نان,تست خمیر با انگشت,چانه کردن خمیر,ور آمدن خمیر,مایع خمیر,مدل لباس عروس,از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است,ورز دادن خمیر,

خیلی از خانم ها دوست دارند در خانه خودشان نان درست کنند در این مطلب می خواهیم بیان کنیم که چگونه بدانیم خمیر ور آمده و آماده پختن است در این مطلب بیان می کنیم از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است با جزئیات کامل در ادامه مطلب .

پختن نان در خانه باعث می شود که از طعم و مزه نان تازه لذت ببرید و همچنین روی موادی که در داخل نان وجود دارد کنترل داشته باشید. پخت خانگی نان همچنین باعث می شود که مواد تشکیل دهنده و تکنیک هایی که در نانوایی ها معمول نیست را آزمایش کنید. پختن بسیاری از نان ها را می توانید به سرعت یاد بگیرید. برای یک نانوای تازه کار تعیین زمانی که خمیر آماده پختن است، کار دشواری است. تست انگشت خمیر یا ضربه زدن با یک وسیله نوک تیز یکی از گزینه هایی است که به شما اجازه می دهد بفهمید چه زمانی خمیرتان خوب ور آمده است.

تست خمیر نان,درست کردن خمیر نان,درست کردن نان,تست خمیر با انگشت,چانه کردن خمیر,ور آمدن خمیر,مایع خمیر,مدل لباس عروس,از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است,ورز دادن خمیر,

خمیر نان را باید خوب ورز دهید تا گلوتن در آن ایجاد شده و یک نان نرم حاصل شود
قبل از ور آمدن
خمیر نان احتیاج دارد که خوب آن را ورز دهید تا گلوتن در آن ایجاد شده و یک نان نرم حاصل شود. تشخیص این که چقدر زمان برای ورز دادن خمیر کافی است کار دشواری است، اما می توانید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه پس از ورز دادن، محکم با انگشت به آن ضربه بزنید. اگر روی خمیر ترک عمیقی ایجاد شد باید به ورز دادن آن ادامه دهید اما اگر خمیر به سرعت به حالت اول برمی گردد (شکاف را پر می کند) برای اولین ور آمدن آماده است.

تست خمیر نان,درست کردن خمیر نان,درست کردن نان,تست خمیر با انگشت,چانه کردن خمیر,ور آمدن خمیر,مایع خمیر,مدل لباس عروس,از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است,ورز دادن خمیر,

اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی ماند می توانید خمیر را چانه گرفته و استراحت دهید
اولین تست انگشت
خمیر نان معمولاً در دو مرحله ور می آید. اولین بار در داخل کاسه یا نایلون است پس از اینکه خمیر را مخلوط کردید. پس از آن خمیر آماده است که چانه بگیرید و به آن شکل دهید. برای اینکه ببینید خمیر به درستی ور آمده دو تا از انگشتان تان را تا بند دوم آن در خمیر فرو کنید. اگر جای انگشتان تان در خمیر به سرعت پر شد، لازم است که به خمیر زمان بیشتری برای ور آمدن بدهید. اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی می ماند می توانید خمیر را چانه گرفته و استراحت دهید تا برای تست دوم آماده شود.

تست خمیر نان,درست کردن خمیر نان,درست کردن نان,تست خمیر با انگشت,چانه کردن خمیر,ور آمدن خمیر,مایع خمیر,مدل لباس عروس,از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است,ورز دادن خمیر,

می توانید زمانی که خمیر در حال ور آمدن است آن را برای بار دوم تست کنید
دومین تست انگشت
دومین ور آمدن خمیر در ظرف مخصوص پخت نان یا سینی ای که چانه ها را قرار داده اید، اتفاق می افتد. حجم خمیر افزایش پیدا می کند و عطر و طعم مخمر در آن کاهش پیدا می کند. اگر خمیر را خیلی در این مرحله نگه دارید و زیاد ور بیاید ممکن است در فر پف آن بخوابد و بیش از حد متراکم شود. می توانید زمانی که خمیر در حال ور آمدن است آن را برای بار دوم تست کنید. با نوک انگشت خود به آرامی قرص نان را لمس کنید، اگر روی آن فرورفتگی کم عمقی باقی ماند، خمیر برای پخت آماده است.

تست خمیر نان,درست کردن خمیر نان,درست کردن نان,تست خمیر با انگشت,چانه کردن خمیر,ور آمدن خمیر,مایع خمیر,مدل لباس عروس,از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است,ورز دادن خمیر,

انگشت بهترین روش برای خمیری است که در آنها مقداری مایه خمیر استفاده شده است
ملاحظات
تست انگشت بهترین روش برای خمیر نان هایی است که در آنها مقدار متوسطی مایه خمیر استفاده شده است و برای خمیر هایی با هیدراتاسیون بالا مثل خمیر سیاباتا یا باگت جواب نمی دهد. این خمیرها حتی زمانی که برای پخت آماده هستند هم چسبنده اند. خمیر مرطوبی که آماده پخت است، نباید وقتی به آن دست می زنید از هم باز شود، حتی اگر چسبنده باشد. برای این نوع خمیر می توانید از آزمون شیشه پنجره استفاده کنید و برای تعیین قدرت چسبندگی آن قدر آن را بکشید تا بسیار نازک شود.

 

از کجا بدانیم خمیر نان ور آمده و آماده پخت است

مطالب بیشتر از سایت ما

راهکاری برای تمیز کردن لکه دوغاب سرامیک تمیز کردن سرامیک

جدیدترین مدل های کفش عروس بدون پاشنه بهار 95 مدل لباس عروس

خیاطی آموزش دوخت روبالشتی به شکل شکلات با تصویر دوخت روبالشتی

جدیدترین مدل بوت های اسپرت دخترانه و پسرانه زمستان 95 مدل چکمه اسپرت

ماسک هویج روشن کننده پوست ماسک روشن کننده پوست

جدیدترین مدل های آرایش مو مجلسی دخترانه 95 بافت مو دخترانه

آموزش درست کردن محلول برنزه کننده پوست محلول برنزه کردن پوست

روشی برای برنزه کردن خطوط برنزه نشده بدن برنزه شدن پوست

روش لایه برداری پوست آکنه دار لایه برداری

مدل های جدید ساعت استیل مردانه 95 پارس ناز