دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

ترفندهای آشپزی شیوه های جدا کردن ژله از ظرف خارج کردن ژله از قالب

جدا کردن ژله,قالب پیرکس,خارج کردن ژله از قالب,تهیه ژله,ترفندهای آشپزی شیوه های جدا کردن ژله از ظرف,قالب مخصوص ژله,آشپزی ایرانی گیاهی,ژله

ترفندهای آشپزی شیوه های جدا کردن ژله از ظرف خارج کردن ژله از قالب

نکته ۳: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد. جدا کردن ژله از قالب های پیرکس: صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید . تذکرات مهم: ♣ برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید. ♣ بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست. ♣ قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر.

جدا کردن ژله,قالب پیرکس,خارج کردن ژله از قالب,تهیه ژله,ترفندهای آشپزی  شیوه های جدا کردن ژله از ظرف,قالب مخصوص ژله,آشپزی ایرانی گیاهی,ژله

خیلی از خانم ها با این مشکل مواجه هستند که هنگامی که می خواهند ژله را از ظرف جدا کنند بهم می ریزد و شکل خود را از دست می دهد در این مطلب بیان می کنیم شیوه های جدا کردن ژله از ظرف .


روش تهیه ژله:
به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب یرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به قالب مورد نظر منتقل کنید .
آماده سازی قالب:
برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .

اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.
نحوه خارج کردن ژله از قالب:
ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.
این کار را چند بار تکرار می کنیم.

نکته ۱: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

نکته ۲:  همانطور که گفتیم ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید.

نکته ۳: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.
جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:
صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید .
تذکرات مهم:
برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید.
بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست.
 قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر.

 

نکات مهم برای برش ژله :
همیشه یک لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتبا خیس کنید.
کف ظرف سرو ژله را قبل از منتقل کردن ژله به آن کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا شوند.

 

ابانک : شیوه های جدا کردن ژله از ظرف

مطالب بیشتر از سایت ما

تزیین غذا جدیدترین مدل تزیینات پلو مجلسی سایت تزیین غذا

4 راهکار برای استفاده از ریمل خشک شده ریمل

شیوه مناسب انتخاب ریمل با توجه به نوع چشم انتخاب ریمل

4 روش برای تشخیص مدل مو مناسب صورت انتخاب مدل مو

گالری تصاویر مدل های جدید بافت مو 2016 آرایش مو

شیوه انتخاب یک رنگ لنز بدون ضرر و مناسب چشم رنگ پوست

داشتن ناخن زیبا با رعایت این اصول رسیدگی به ناخن

راهکارهایی برای پر پشت کردن ریش ریش تراش

لباس زنانه مدل مانتوهای ترک رنگی بهار 95 مانتو تابستانی 95

لباس زنانه مدل مانتو کوتاه دخترانه مجلسی بهار 95 مانتو