با وجود مشغله کاری زیاد و دور بودن مسیرها نمی توانید هر روز نان تازه بگیرید و مجبور هستید برای چند روز یک جا خرید کنید در این مطلب راهکارهایی برای تازه نگه داشتن نان را بیان می کنیم .
گام نخست : ابتدا موارد مورد نیاز را تهیه نمایید :
- قرص های قدیمی نان
- حوله یا دستمال کاغذی تمیز
- ورقه آلومینیوم
- یک یا دو ساقه کرفس

روش اول » استفاده از حوله یا دستمال کاغذی
شما می توانید یک دستمال کاغذی یا پارچه نرم یا حوله را خیس کرده و آن را بچکانید و آب آن را خارج نمایید و سپس نان را در وسط حوله قرار دهید و به مدت ۱۰ ثانیه حوله که وسط آن نان می باشد را درون مایکروویو قرار دهید و سپس آن را خارج نموده و نان نرم را در دسترس داشته باشید.
.
روش دوم » استفاده از ورقه آلومینیومی
شما می توانید نان را درون یک ورقه آلومینیومی قرار دهید و در درج ( ۳۰۰F) یا (۱۴۸.۸ C) فر قرار دهید و به مدت ۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید و نان را خارج کنید.
روش سوم » استفاده از ساقه کرفس
شما می توانید در یک نایلون نان و ساقه کرفس قرار دهید و آن را درون یخچال قرار دهید تا تازه بماند و همچنین بعد از خارج کردن از یخچال می توانید کمی صبر کنید و سپس نان تازه و نرم خود را میل نمایید.
یک روش جالب » شما می توانید نان قدیمی و خشک خود را خرد یا ریز کرده و سپس بر حسب مصرف های خود از آن استفاده کنید. امیدوارم روش های ذکر شده مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.
با نکات روز آشپزی در سایت ابانک با ما همراه باشید .
منبع : ایران فناوری