دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

تکنیک هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش لابدار کردن سوپ

مدل لباس مردانه,تکنیک های آشپزی,سوپ,تصویر زندگی,غلیط کردن خورش,مزه دار کردن سوپ,لابدار کردن سوپ,مزه دار کردن خورش,غلیط شدن سوپ,تکنیک هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش

تکنیک هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش لابدار کردن سوپ

– سوپ را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.

تکنیک هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش

مدل لباس مردانه,تکنیک های آشپزی,سوپ,تصویر زندگی,غلیط کردن خورش,مزه دار کردن سوپ,لابدار کردن سوپ,مزه دار کردن خورش,غلیط شدن سوپ,تکنیک هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش  ,

در این قسمت سایت ابانک می خواهیم درباره تکنیک هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش و این که چگونه سوپ را غلیط کنیم نکاتی را یاد آوری کنیم .

_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.

– سوپ را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.

_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

-لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه های ریز آنها در ظرف باقی نمی ماند.

– سوپ جوی بین المللی تقریبا به همین شکل طبخ می شود. با این تفاوت که سینه مرغ کمتری به آن می زنند.

– روی آن را تزئین کنید و سر میز ببرید. موقع خوردن که سوپ را با قاشق هم می زنید، کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.

با این روش های می توانید تبدیل به یک آشپز نمونه باشید .

مطالب بیشتر از سایت ما

شیوه شستن قارچ و نحوه نگهداری آن به مدت طولانی نگهداری قارچ در فریزر

عکس های مدل تزیین کوکو تزیین کوکو

مدل های تزیین ژله مجلسی 95 ژله تولد

جدیدترین مدل گل سر دخترانه ویژه نوروز 95 مدل هدبند دخترانه

معرفی بذرهای سبزه هفت سین و زمان کاشت هر کدام سبزه عید نوروز

روش درست کردن کوکی زبرا شیرینی زبرا عید

ژورنال مدل پیراهن مجلسی شب به رنگ آبی مدل پیراهن زنانه

مزون مدل مانتو تکه دوزی سال 95 مدل مانتو مجلسی

برجسته کردن لب ها به این شیوه بدون عمل پارس ناز

عوارض مانیکور طولانی مدت نیک صالحی