مواد لازم برای تهیه سوپ گوشت و عدس
آب لیمو دو قاشق غذاخوری
کره(در صورت دلخواه) سی گرم
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به اندازه نیاز
نمک به اندازه نیاز
شیر ۲ لیوان
آرد ۳ قاشق غذاخوری
جعفری پنجاه گرم
هویج دو عدد متوسط
پیاز ۱ عدد کوچک
گوشت قرمز صد و پنجاه گرم
عدس ۱ پیمانه پلوپز
طرز تهیه سوپ گوشت و عدس
• عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.
• گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.
• پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.
• گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.
• ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
• عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.
• نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.
• هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.
• عدس های پخته را داخل صافی بریزید.
• شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)
• کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
• عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.
• در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه نمایید .
• در قابلمه را بردارید و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی اجاق بردارید.
• سوپ شما پخته است غذا را به همراه جعفری ریز خرد کرده و آب لیمو سرو نمایید .