مدل لباس مجلسی,دسر با شیر,دسر فرانسوی,دسر خارجی,دسر فرانسوی طرز تهیه دسر با شیر و کاکائو و خامه,دسر با خامه,دسر با ژلاتین,دسر خوشمزه,انواع دسر,دسر با کاکائو
دسر فرانسوی طرز تهیه دسر با شیر و کاکائو و خامه دسر خوشمزه
اول زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه آرام شروع کنیم تا درجه سریع. بعد یواش یواش شکر را اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود. بعد در یک ظرف دیگر خامه را با خاک قند می زنیم. بعد کاکائو را در شیر حل می کنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد خامه را اضافه کنیم و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نیم پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم و ته قالب را با کره چرب می کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و برای یک ساعت و نیم در فریزر می گذاریم تا ببندد.
مواد لازم برای تهیه دسر فرانسوی
ورقه ژلاتین ضخیم: ۳ ورق (اگر نازک بود:۶ ورق)
شکر: نیم پیمانه (نصف پیمانه)
خامه: دویست گرم
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
پودر قند: ۱ قاشق غذا خوری سر پر
شیر: ۱ لیوان
کاکائو : ۱ قاشق مربا خوری سرپر
طرز تهیه دسر فرانسوی
اول زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه آرام شروع کنیم تا درجه سریع. بعد یواش یواش شکر را اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود. بعد در یک ظرف دیگر خامه را با خاک قند می زنیم. بعد کاکائو را در شیر حل می کنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد خامه را اضافه کنیم و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نیم پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم و ته قالب را با کره چرب می کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و برای یک ساعت و نیم در فریزر می گذاریم تا ببندد.