مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ
پنیر فتا یک چهارم پیمانه، رنده زده
زیتون سیاه رسیده یک چهارم پیمانه، خرد کرده
پیاز قرمز یک چهارم پیمانه، (خرد کرده )
نصف یک خیار پوست کنده و خرد کرده
گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد، خرد کرده
مرغ پخته و خرد شده یک و یک چهارم پیمانه
کاهوی خرد شده ۳ پیمانه
فلفل یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
پودر سیر نیم قاشق چایخوری
شوید خرد شده تازه یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب دو و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد مرغ
سرکه، روغن، شوید، پودر سیر، نمک و فلفل را درون ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.سپس کاهو، مرغ، گوجهفرنگی، خیار، پیاز، زیتون و فتا را درون ظرف اضافه کرده و خوب با مخلوط اول آغشته کنید.
نکته: برای تهیه مرغ: یک سینه مرغ بدون استخوان را درون ظرفی قرار داده و به آن مقدار کمی آب و نمک و زرچوبه و پیاز اضافه کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار داده و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا بپزد.بعد آن را برش بزمید و بگذارید سرد شود و بعد به سالاد اضافه نمایید .
این سالاد مرغ یونانی است اما در بیشتر کشور های دنیا طرفدار دارد.