دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه سالاد مرغ غذای خارجی یونانی غذای خارجی

سالا مرغ,سالاد با مرغ,سالاد خارجی,سالاد یونانی,غذای خارجی,طرز تهیه سالاد مرغ غذای خارجی یونانی,مدل لباس دخترانه,غذا با مرغ

طرز تهیه سالاد مرغ غذای خارجی یونانی غذای خارجی

نکته: برای تهیه مرغ: یک سینه مرغ بدون استخوان را درون ظرفی قرار داده و به آن مقدار کمی آب و نمک و زرچوبه و پیاز اضافه کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار داده و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا بپزد.بعد آن را برش بزمید و بگذارید سرد شود و بعد به سالاد اضافه نمایید .

سالا مرغ,سالاد با مرغ,سالاد خارجی,سالاد یونانی,غذای خارجی,طرز تهیه سالاد مرغ  غذای خارجی یونانی,مدل لباس دخترانه,غذا با مرغ

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ

پنیر فتا                 یک چهارم پیمانه، رنده زده

زیتون سیاه رسیده                     یک چهارم پیمانه، خرد کرده

پیاز قرمز                       یک چهارم پیمانه، (خرد کرده )

نصف یک خیار پوست کنده و خرد کرده

گوجه فرنگی متوسط                 ۱ عدد، خرد کرده

مرغ پخته و خرد شده                  یک و یک چهارم پیمانه

کاهوی خرد شده                         ۳ پیمانه

فلفل                     یک هشتم قاشق چای‌خوری

نمک                                   یک هشتم قاشق چای‌خوری

پودر سیر                         نیم قاشق چای‌خوری

شوید خرد شده تازه               یک و نیم قاشق غذاخوری

روغن زیتون                    ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سیب                    دو و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد مرغ

سرکه، روغن، شوید، پودر سیر، نمک و فلفل را درون ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.سپس کاهو، مرغ، گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، زیتون و فتا را درون ظرف اضافه کرده و خوب با مخلوط اول آغشته کنید.

نکته: برای تهیه مرغ: یک سینه مرغ بدون استخوان را درون ظرفی قرار داده و به آن مقدار کمی آب و نمک و زرچوبه و پیاز اضافه کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار داده و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا بپزد.بعد آن را برش بزمید و بگذارید سرد شود و بعد به سالاد اضافه نمایید .

این سالاد مرغ یونانی است اما در بیشتر کشور های دنیا طرفدار دارد.

مطالب بیشتر از سایت ما

مدل موهای خاص ویژه مهمانی های خاص آرایش مو

جدیدترین مدل سارافون و تونیک زنانه و دخترانه تابستان 94 مدل بلوز مجلسی دخترانه 94

روسری و شال اسلامی با شیوه بستن مدل روسری بلند

عکس مدل پیراهن کوتاه مجلسی زنانه 94 پیراهن کوتاه مجلسی زنانه

تکنیک هایی برای لطیف نگه داشتن پوست تغذیه پوست

آموزش کاردستی روش درست کردن پریز برق زیبا در منزل تزیین پریز برق

علت ریزش مژه ها احتمال ریزش مژه

چه شانه و برسی برای موهای خود انتخاب کنیم انواع برس

چرا گوشه لبهایمان ترک میخورد پیشگیری از خشکی لب

انهایی که به فکر بوتاکس کردن هستند بخوانند مراقبت های بعد از تزریق بوتاکس