ژله میوه,طرز تهیه ژله هویج و آلوورا تزیین ژله هویج,ژله با آلوورا,ژله هویج و آلوورا,ژله با هویج,ژله آلوورا,آشپزی ایرانی با مرغ
طرز تهیه ژله هویج و آلوورا تزیین ژله هویج آشپزی ایرانی با مرغ
_ هویج را درسته بپزید بعد درشت و طویل رنده کنید
_ ورق ژلاتین را در آب سرد حل کنید
_ ژله آلوئه ورا و شکر را روی آب و ورق ژلاتین بریزید و روی بخار کتری یا روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم حل کنید.
_ ژله را در قالب بریزید و هویج رنده بزنید و گردو و تمشک را اضافه نمایید و در یخچال قرار دهید
_ بعد از سی دقیقه و قبل از سفت شدن ، ژله را از یخچال بیرون بیاورید و با یک قاشق سعی کنید گردو و تمشک و هویج را به سمت پائین تر هدایت کنید چون گردو به علت سبکی در بالای ژلاتین قرار میگیرد .
مواد لازم برای تهیه ژله هویج
آب سه لیوان
تمشک پانزده عدد یا بیشتر
نصف گردوی درشت شش الی هفت عدد
شکر یک قاشق
هویج درشت سه عدد
ژلاتین یک ورق
ژله آلوئه ورا یک بسته
طرز تهیه ژله هویج و آلوورا
_ هویج را درسته بپزید بعد درشت و طویل رنده کنید
_ ورق ژلاتین را در آب سرد حل کنید
_ ژله آلوئه ورا و شکر را روی آب و ورق ژلاتین بریزید و روی بخار کتری یا روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم حل کنید.
_ ژله را در قالب بریزید و هویج رنده بزنید و گردو و تمشک را اضافه نمایید و در یخچال قرار دهید
_ بعد از سی دقیقه و قبل از سفت شدن ، ژله را از یخچال بیرون بیاورید و با یک قاشق سعی کنید گردو و تمشک و هویج را به سمت پائین تر هدایت کنید چون گردو به علت سبکی در بالای ژلاتین قرار میگیرد .