کیک و شیرینی خامه ای,شیرینی خامه ای,شیرینی نارنجکی,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,شیرینی,کیک خامه ای,شیرینی خامه ای طرز تهیه شیرینی نارنجکی
شیرینی خامه ای طرز تهیه شیرینی نارنجکی شیرینی نارنجکی
تخممرغ را بزنید ، ماست را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. آرد را اضافه کنیم و دوباره مخلوط را بزنیم تا گلولهگلوله نشود. جوششیرین را اضاف کنیم و نیمی از زعفران را با مایع مخلوط میکنیم. روغن را داغ کنیم و با قاشق از مایع حاضر شده در روغن بریزیم تا سرخ شود. شکر، آب و نصف دیگر زعفران را حرارت دهیم تا قوام بیاید بعد شیرینیهای سرخ شده را در شربت بیندازید تا به خرد مواد برود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارنجکی
جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
تخممرغ ۱ عدد
مواد لازم برای شربت :
مخلوط آب و زعفران یک لیوان
شکر دو لیوان
طرز تهیه شیرینی نارنجکی
تخممرغ را بزنید ، ماست را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. آرد را اضافه کنیم و دوباره مخلوط را بزنیم تا گلولهگلوله نشود. جوششیرین را اضاف کنیم و نیمی از زعفران را با مایع مخلوط میکنیم. روغن را داغ کنیم و با قاشق از مایع حاضر شده در روغن بریزیم تا سرخ شود. شکر، آب و نصف دیگر زعفران را حرارت دهیم تا قوام بیاید بعد شیرینیهای سرخ شده را در شربت بیندازید تا به خرد مواد برود.