دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه سوفله تخم مرغ غذای خارجی ( اتریشی ) غذای خارجی

غذای خارجی,سوفله تخم مرغ,غذا با تخم مرغ,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,سوفله,غذای اتریشی,طرز تهیه سوفله تخم مرغ غذای خارجی ( اتریشی )

طرز تهیه سوفله تخم مرغ غذای خارجی ( اتریشی ) غذای خارجی

ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد ، چرب می کنیم . زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند .

غذای خارجی,سوفله تخم مرغ,غذا با تخم مرغ,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,سوفله,غذای اتریشی,طرز تهیه سوفله تخم مرغ  غذای خارجی ( اتریشی )

 

مواد لازم برای تهیه سوفله تخم مرغ

نمک به مقدار خیلی کم

لیمو ترش یک  عدد

پودر قند یک قاشق

وانیل نیم قاشق چایخوری

شکر هفتاد و پنج گرم (سه قاشق سوپخوری)

آرد سفید نرم دو قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)

سفیده تخم مرغ هشت عدد

زرده تخم مرغ چهار تا پنج عدد

طرز تهیه سوفله تخم مرغ

ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد ، چرب می کنیم . زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند .

این مایه را در ظرفی می ریزیم و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت یا صد و هفتاد و پنج درجه سانتیگراد گرم نموده ایم می گذاریم تا سوفله بالا بیاید و روی آن طلایی شود . بعد ظرف را بیرون می آوریم و پودر قند را روی سوفله می پاشیم و بلافاصله آن را سر میز می بریم.

این غذا از غذاهای محلی اتریش است که در بیشتر کشور های دنیا سرو می شود

مطالب بیشتر از سایت ما

شیرینی خامه ای طرز تهیه شیرینی نارنجکی شیرینی نارنجکی

شیوه آرایش در تابستان 94 و انتخاب رنگ های آرایشی رنگ پوست

راهکارهایی در مورد مراقبت از پوست دور چشم درمان سیاهی دور چشم

راهکاری برای جلوگیری از پاک نشدن رژلب لایت مد

مدل مو کوتاه زنانه و دخترانه تابستانه 94 آرایش مو کوتاه زنانه

راینواز کد آهنگ پیشواز رایتل فکرم سمت تو میره آرش آریا نژاد راینواز

راینواز کد آهنگ پیشواز رایتل عشق آرش آریانژاد رایتل

امیرعلی بهادری کد پیشواز رایتل آهنگ ماه عسل 94 پیشواز

خورشت و آبگوشت طرز تهیه خورش آلبالو و کدو خورش آلبالو

نیما مسیحا کد آهنگ پیشواز ایرانسل احساس پیشواز