ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد ، چرب می کنیم . زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند .
مواد لازم برای تهیه سوفله تخم مرغ
نمک به مقدار خیلی کم
لیمو ترش یک عدد
پودر قند یک قاشق
وانیل نیم قاشق چایخوری
شکر هفتاد و پنج گرم (سه قاشق سوپخوری)
آرد سفید نرم دو قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)
سفیده تخم مرغ هشت عدد
زرده تخم مرغ چهار تا پنج عدد
طرز تهیه سوفله تخم مرغ
ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد ، چرب می کنیم . زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند .
این مایه را در ظرفی می ریزیم و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت یا صد و هفتاد و پنج درجه سانتیگراد گرم نموده ایم می گذاریم تا سوفله بالا بیاید و روی آن طلایی شود . بعد ظرف را بیرون می آوریم و پودر قند را روی سوفله می پاشیم و بلافاصله آن را سر میز می بریم.
این غذا از غذاهای محلی اتریش است که در بیشتر کشور های دنیا سرو می شود