دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

غذای خارجی با کدو طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل لازانیا

لازانیا,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,طرز تهیه لازانیا,غذای خارجی,غذای خارجی با کدو طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل,غذای ایتالیایی,لازانیا با کدو

غذای خارجی با کدو طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل لازانیا

ظرف را با یک ورق آلومینیوم بپوشانید و در درجه حرارت سیصد و هفتاد و پنج درجه بمدت چهل و پنج دقیقه بگذارید تا بپزد.بعد از چهل و پنج دقیقه ظرف را بیرون بیاورید پنیر پارمیسان را روی آن رنده کنید و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت ده تا پانزده  دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون بیاورید و قبل از بریدن بگذارید ۱۰ دقیقه ای بماند تا سرد شود تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.

لازانیا,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,طرز تهیه لازانیا,غذای خارجی,غذای خارجی با کدو  طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل,غذای ایتالیایی,لازانیا با کدو

مواد لازم برای تهیه لازانیا با کدو تنبل

سه چهارم فنجان پنیر پارمیسان (ایتالیایی)

یک فنجان پنیر مازارلای ایتالیایی (پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده

یک فنجان پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی)

نه عدد پاستای خام

فلفل کوبیده شده

یک برگ خشک شده نعناع

یک قاشق چایی خوری

نصف  فنجان خامه

یک قوطی کدو کنسرو شده

دو قاشق چایی خوری روغن زیتون

نصف  قاشق چایی خوری نمک

۱ عدد پیاز کوچک ، خرد شده
پانصد و پنجاه گرم قارچ تازه و خرد شده

طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل

در یک قابلمه کوچک قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کنید و بگذارید تا سرخ شوند؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.

۲/۱ فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس ۲/۱ فنجان از پنیر ریکوتا ،‌۲/۱ فنجان پنیر مازارلا و ۴/۱ فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود.

ظرف را با یک ورق آلومینیوم بپوشانید و در درجه حرارت سیصد و هفتاد و پنج درجه بمدت چهل و پنج دقیقه بگذارید تا بپزد.بعد از چهل و پنج دقیقه ظرف را بیرون بیاورید پنیر پارمیسان را روی آن رنده کنید و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت ده تا پانزده  دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون بیاورید و قبل از بریدن بگذارید ۱۰ دقیقه ای بماند تا سرد شود تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.

لازانیا یک غذای ایتالیایی است که در تمام دنیا طرفدار دارد

مطالب بیشتر از سایت ما

سالاد لوبیا و جوانه ماش طرز تهیه سالاد جوانه ماش سالاد با کنسرو لوبیا

سالاد با سوسیس و مرغ طرز تهیه سالاد مارگارین سالاد با ماکارونی

شیوه استفاده از سرم مو و مزایای آن براق کننده مو

آیا عرق کردن به مو آسیب می رساند شستن مو

راهکاری برای داشتن گونه های برجسته و سفت سفت کردن گونه

روش تهیه شیر پاک کن طبیعی در خانه پاک کننده آرایش

گچ مو آرایشی و کاربرد آن اسپری مو

اثرات تغذیه مناسب بر پوست ریزش مو

شیوه خشک کردن مو با تی شرت آرایش مو

آشپزی با فرگاز طرز تهیه خوراک گوشت چرخ کرده و سیب زمینی خوراک گوشت