دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

پیتزا میگو طرز تهیه پیتزا دریایی در خانه پیتزا

آشپزی ایرانی ته چین مرغ,پیتزا میگو طرز تهیه پیتزا دریایی در خانه,انواع پیتزا,پیتزا میگو,پیتزا,پیتزا با میگو,غذا با میگو

پیتزا میگو طرز تهیه پیتزا دریایی در خانه پیتزا

پوره گوجه فرنگی، رب گوجه، سبزی های معطر و سیر را در ماهی تابه کوچکی با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم قرار می دهیم تا غلیظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمیر را در ظرفی با قطر ۳۰ سانتی متر پهن می کنیم. سس آماده شده را برش نازک داده و روی بقیه مواد چیده شده، کمی پودر ارگانو می پاشیم. فر را از ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی که روی پنیر طلایی شود.

آشپزی ایرانی ته چین مرغ,پیتزا میگو  طرز تهیه پیتزا دریایی در خانه,انواع پیتزا,پیتزا میگو,پیتزا,پیتزا با میگو,غذا با میگو

مواد لازم برای تهیه پیتزا دریایی

کنسرو کیلکا : ۱عدد

پنیر پیتزا: صد و پنجاه گرم

زیتون سیاه یا سبز : دو تا سه  عدد ( بدون هسته)

میگو : ۳ چهارم لیوان

نمک و فلفل:به اندازه نیاز

پودر جعفری : ۱قاشق چای خوری

پودر ارگانو : ۱ قاشق چای خوری

سیرله شده: ۱ حبه

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری

پوره گوجه فرنگی: صد و بیست گرم

روغن مایع :۲  قاشق سوپ خوری

شیر: ۱ سوم لیوان

نمک:نصف قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
آرد: ۳ چهارم لیوان

طرز تهیه پیتزا دریایی

آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته ، شیر و روغن را اضافه می کنیم و به طور مرتب هم می زنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در می آوریم (اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه می کنیم و اگر خیلی سفت بود شیر می افزاییم). روی خمیر پوشش کشیده و می گذاریم خمیر نیم ساعت بماند.

پوره گوجه فرنگی، رب گوجه، سبزی های معطر و سیر را در ماهی تابه کوچکی با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم قرار می دهیم تا غلیظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمیر را در ظرفی با قطر ۳۰ سانتی متر پهن می کنیم. سس آماده شده را برش نازک داده و روی بقیه مواد چیده شده، کمی پودر ارگانو می پاشیم. فر را از ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی که روی پنیر طلایی شود.

نکات تغذیه ای :

میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجوددر میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدآمینه های لازم جهت رشد می باشد.

پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می شود. برای گروههایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آنها است. میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند.

اسید های چرب امگا-۳ که از دسته اسدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگوها به وفور یافت می شوند. این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی مؤثر واقع شوند.اسیدهای چرب امگا-۳ همچنین اجزای ضروری برای غشای سلول مغز و بافت چشم است.

میگو منبع غنی از ویتامین های E,D,C,B۱۲,B۶,A و املاحی چون کلسیم، سدیم،روی، مس، آهن، پتاسیم، منگنز و منیزیم،فسفر،  و سلنیم می باشد .علاوه بر این کلسیم، روی، آهن، منیزیم و فسفر میگو نسبت به بقیه آبزیان زیاد تر می باشد است.

مطالب بیشتر از سایت ما

غذای خارجی طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی غذای اسپانیایی

غذا با قارچ طرز تهیه خوراک برنج نیمه با قارچ خوراک قارچ

دسر با ژله سه رنگ طرز تهیه بستنی سان شاین دسر با بستنی

غذای حاضری خارجی طرز تهیه سمبوسه آسیایی سمبوسه

آسیب ها و عوارض لیزر موهای زائد بدن ایران ناز

سالاد خارجی طرز تهیه سالاد استونا استونا

آنچه در مورد مراقبت و آرایش پوست خشک نمیدانید آرایش پوست

غذای خارجی با گوشت طرز تهیه کوفته ایتالیایی کوفته ایتالیایی

نوشیدنی مقوی طرز تهیه میلک شیرموز و خرما میلک شیرموز

دلایل ریزش ابرو و راهی برای جلوگیری از ریزش ابرو ریزش ابرو