مواد لازم برای خمیر سمبوسه
آب به اندازه نیاز
نمک نصف قاشق سوپخوری
روغن مایع سی گرم
ماست پنجاه گرم
مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری
آرد گندم سیصد گرم
مواد لازم برای تهیه سمبوسه آسیایی
رب گوجهفرنگی – ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده – سیصد گرم
سبزی معطر (خرد شده) – صد گرم
سیر تازه – چهار حبه
پیاز داغ – ۴ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای – ۱ عدد
قارچ – صد گرم
روغن مایع – نیم کیلو
فلفل و نمک – به اندازه نیاز
طرز تهیه سمبوسه آسیایی
ابتدا پیاز و فلفلدلمهای را سرخ کرده، بعد گوشت را به آن اضافه میکنیم، وقتی گوشت هم تفت خورد قارچ و سبزی خرد شده، فلفل ، نمک و رب گوجهفرنگی را نیز اضافه میکنیم.
طرز تهیه خمیر
بعد از الک کردن آرد، آب را کمکم اضافه میکنیم و خمیر ملایمی به دست میآید، مایه خمیر را که نیم ساعت قبل با آبگرم خیس کردهایم داخل آرد اضافه میکنیم و جوششیرین ، ماست و مقداری نمک، اضافه میکنیم و خمیر خیلی نرم درست میکنیم.
مقداری آرد روی تخته بریزیم و خمیر را به اندازه گلولههای کوچک درست کنیم بعد روی تخته پهن میکنیم و از مواد آماده داخل خمیر بریزیم و خمیر را میبندیم، دور تا دور سمبوسهها را با چنگال بدوزیم و داخل روغن داغ بیندازیم تا وقتی طلایی شود سرخ میکنیم.
سمبوسه یکی از غذاهای قست فودی و خوشمزه است