دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

سالاد خارجی روش تهیه سالاد یونانی سالاد یونانی

سالاد با گوجه فرنگی,سالاد با خیار,سالاد خارجی,سالاد با زیتون,سالاد یونانی,غذای اروپایی,سالاد با پنیر,غذای یونانی,سالاد خارجی روش تهیه سالاد یونانی,غذای خارجی,سالاد اروپایی,مدل لباس مجلسی 2015,سالاد با فلفل دلمه ای

سالاد خارجی روش تهیه سالاد یونانی سالاد یونانی

۱ – خیار را از وسط نصف کرده و تخم داخل آن را خارج کنید . به همراه گوجه فرنگی بدون تخم و فلفل دلمه ای ها به صورت نگینی درشت خرد کنید. ۲ – پیاز را حلقه حلقه کنید . حلقه های درشت را نصف کنید. ۳ – آب لیمو ، روغن زیتون ، سیر ریز شده ، نمک و فلفل و ارگانو را مخلوط کرده و کاملا با چنگال بزنید تا مواد کمی یک دست شود . ۴ – پنیر فتا را به صورت مکعب های درشت برش داده و زیتون ها را نیز از وسط نصف کنید و اگر هسته دارد هسته آن را خارج کنید . ۵ – کلیه مواد به جز پنیر و زیتون را مخلوط کنید و در ظرف مناسب قرار دهید پنیر و زیتون ها را روی سالاد داده و روی آن را با کمی جعفری خرد شده تزیین نمایید . نکات :

سالاد با گوجه فرنگی,سالاد با خیار,سالاد خارجی,سالاد با زیتون,سالاد یونانی,غذای اروپایی,سالاد با پنیر,غذای یونانی,سالاد خارجی  روش تهیه سالاد یونانی,غذای خارجی,سالاد اروپایی,

مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی

    نمک وفلفل         به اندازه نیاز

    سیر ….  دو حبه

    روغن زیتون .          شش قاشق غذاخوری

    آب لیمو       دو قاشق غذاخوری

    ارگانو یا آویشن           به اندازه نیاز

    زیتون سیاه       پنج تا شش عدد

    پنیر فتا     بیست  گرم

    گوجه فرنگی           ۱ عدد

    فلفل دلمه ای (سبز ، زرد ، قرمز) …. در مجموع ۱ عدد

    پیاز قرمز          ۱عدد

  خیار درشت             ۱ عدد

روش تهیه سالاد یونانی

۱ – خیار را از وسط نصف کرده و تخم داخل آن را خارج کنید . به همراه گوجه فرنگی بدون تخم و فلفل دلمه ای ها به صورت نگینی درشت خرد کنید.
۲ – پیاز را حلقه حلقه کنید . حلقه های درشت را نصف کنید.
۳ – آب لیمو ، روغن زیتون ، سیر ریز شده ، نمک و فلفل و ارگانو را مخلوط کرده و کاملا با چنگال بزنید تا مواد کمی یک دست شود .
۴ – پنیر فتا را به صورت مکعب های درشت برش داده و زیتون ها را نیز از وسط نصف کنید و اگر هسته دارد هسته آن را خارج کنید .
۵ – کلیه مواد به جز پنیر و زیتون را مخلوط کنید و در ظرف مناسب قرار دهید پنیر و زیتون ها را روی سالاد داده و روی آن را با کمی جعفری خرد شده تزیین نمایید .
نکات :

    میتونید از گوجه گیلاسی به جای گوجه درشت در این سالاد استفاده کنید .

    لازم به یادآوری نیست که از مواد اولیه تازه و سالم استفاده کنید .

    گر از ارگانو پودر نشده استفاده کنید بسیار بهتر است .
دوستانی که در ایران هستند و دسترسی به پنیر فتا ندارند میتوانند از پنیر های سفید صبحانه استفاده کنند که نزدیک ترین طعم و بافت را به پنیر فتا دارند .
زیتون اصلی که در این سالاد استفاده میشود ، زیتون کالاماتا است که اگر به این زیتون دسترسی دارید میتوانید جایگزین زیتون سیاه کنید .

مطالب بیشتر از سایت ما

راهکاری برای برنزه کردن بدون اشعه راهکاری برای برنزه کردن بدون اشعه

آش شله قلمکار طرز تهیه آش شله قلمکار غذا با بلغور گندم

روش درست کردن ماسک های از بین بردن ترک پوست درمان ترک پوست

خورشت محلی طرز تهیه خورش خلال بادام ( غذای سنتی کرمانشاه ) غذای محلی کرمانشاه

بهنام علمشاهی کد آهنگ پیشواز ایرانسل پنجره پیشواز ایرانسل

دسر میوه و خامه روش تهیه کیسل انار دسر

غذا با مرغ طرز تهیه توپک های مرغ غذا با گوجه فرنگی

شیرینی خارجی طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی شیرینی اتریشی

سالاد با فلفل دلمه ای و گوجه طرز تهیه سالاد قرمز سالاد با هویج

غذا با حبوبات و سبزیجات طرز تهیه آش لپه و برنج آش با خرده برنج