دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

غذای خارجی با گوشت غذای چینی با فیله گوسفند غذای چینی

غذا با فیله گوسفند,غذای چینی,غذای چینی با گوشت,آشپزی ایرانی مرغ,غذای خارجی با گوشت,غذای خارجی با گوشت غذای چینی با فیله گوسفند,غذای خارجی

غذای خارجی با گوشت غذای چینی با فیله گوسفند غذای چینی

با استفاده از یک کارد تیز فیله را به صورت برش های نازک خرد کنید. به لایه های نازک گوشت بریده شده کمی نمک وفلفل بزنید و آنها را در آرد بگذارید تا لایه نازکی از آرد بر روی آنها بنشیند.روغن را در تابه ای داغ کنید و قطعات گوشت پوشیده از آرد را در آن سرخ کنید. گوشت را بر روی حرارت متوسط حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا برشته و طلایی شود. سپس قطعات گوشت را از تابه خارج کرده، کنار بگذارید.پیاز و سیر را در تابه بریزید و آنها را به مدت سه دقیقه سرخ کنید. فلفل و هویج را به صورت خلال های باریک و نازک بریده به پیاز و سیر اضافه کنید و با شعله زیاد به مدت شش تا هشت دقیقه تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند. گوشت را به تابه برگردانید. سرکه، شکر، رب گوجه فرنگی و سویا سس را در آب حل کنسد به مخلوط گوشت اضافه نمایید و آن را به جوش آورید. بگذارید مخلوط چند دقیقه با شعله ملایم بجوشد تا مواد پخته و ترد شوند و آب آن به یک سوم کاهش یابد. غذا را بلافاصله سرو کنید.

غذا با فیله گوسفند,غذای چینی,غذای چینی با گوشت,آشپزی ایرانی مرغ,غذای خارجی با گوشت,غذای خارجی با گوشت  غذای چینی با فیله گوسفند,غذای خارجی

مواد لازم برای غذای چینی با فیله گوسفند

نمک و فلفل به اندازه نیاز

صد و بیست میلی لیتر آب

دو قاشق چایخوری سویا سس

دو قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

یک قاشق سوپخوری شکر

یک قاشق سوپخوری سرکه

سیصد و پنجاه گرم هویج

یک عدد فلفل دلمه ای

یک حبه سیر، کوبیده

یک عدد پیاز، درشت خرد شده

سه قاشق سوپخوری روغن مایع

دو قاشق سوپخوری آرد سفید

چهارصد و پنجاه گرم فیله گوسفند

روش پخت غذای چینی با فیله گوسفند

با استفاده از یک کارد تیز فیله را به صورت برش های نازک خرد کنید. به لایه های نازک گوشت بریده شده کمی نمک وفلفل بزنید و آنها را در آرد بگذارید تا لایه نازکی از آرد بر روی آنها بنشیند.روغن را در تابه ای داغ کنید و قطعات گوشت پوشیده از آرد را در آن سرخ کنید. گوشت را بر روی حرارت متوسط حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا برشته و طلایی شود. سپس قطعات گوشت را از تابه خارج کرده، کنار بگذارید.پیاز و سیر را در تابه بریزید و آنها را به مدت سه دقیقه سرخ کنید. فلفل و هویج را به صورت خلال های باریک و نازک بریده به پیاز و سیر اضافه کنید و با شعله زیاد به مدت شش تا هشت دقیقه تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند. گوشت را به تابه برگردانید. سرکه، شکر، رب گوجه فرنگی و سویا سس را در آب حل کنسد به مخلوط گوشت اضافه نمایید و آن را به جوش آورید. بگذارید مخلوط چند دقیقه با شعله ملایم بجوشد تا مواد پخته و ترد شوند و آب آن به یک سوم کاهش یابد. غذا را بلافاصله سرو کنید.

نوش جان

مطالب بیشتر از سایت ما

خورشت محلی طرز تهیه آبگوشت کشک ( غذای سنتی اراک ) خورش گوشت

دسر شوکولاتی طرز تهیه دسر آسان برای بچه ها انواع دسر

عرق بهارنارنج طرز تهیه شربت بیدمشک و زعفران شربت بهارنارنج

شربت نعنا با بهارنارنج طرز تهیه شربت نعنا با طعم بهاری شربت بهار نارنج

شربت ترکی طرز تهیه معجون لیمو ترش و توت فرنگی غذای ترکی

شربت هاوایی طرز تهیه آبمیوه هاوایی شربت هاوایی

نکاتی برای خرید کرم ضد آفتاب فیلترهای A

سالار عقیلی راینواز کد آهنگ پیشواز رایتل سیه گیسو راینواز

نوشیدنیهای گرم زمستانی نوشیدنی با شیر کاکائو و دارچین نوشیدنی زمستانی

راینواز کیوان ساکت کد آهنگ پیشواز رایتل کوی عاشقی رایتل