بستنی گردویی,بستنی خامه ای,بستنی شکلاتی,بستنی با بسکوییت,بستنی کشمشی,آشپزی ایرانی ته چین مرغ,طرز تهیه بستنی گردویی
طرز تهیه بستنی گردویی بستنی خامه ای
مایه بستنی را در یک ظرف یا قالب مناسبی که بتوانید در فریزر بگزارید بریزید و آن را داخل فریزر قرار دهید تا وقتی که کریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و خوب هم بزنید. بعد بیسکوییت، کشمش و گردو را در آن بریزید و مخلوط نمایید تا در تمام بستنی پراکنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر بگزارید تا کاملا ببندد. بستنی شما آماده شده است نوش جان.
مواد لازم برای تهیه بستنی گردو و خامه
گردوی خرد شده سی گرم
بسکویت خرد شده سی گرم
کشمش پنجاه گرم
خامه سیصد میلی لیتر
شیر صدوپنجاه میلی لیتر
شکلات خرد شده صدوپنجاه گرم
طرز تهیه بستنی گردو و خامه
شکلات را با شیر در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شکلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود.
خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به کره تبدیل نشود. سپس مخلوط شکلات و شیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید
مایه بستنی را در یک ظرف یا قالب مناسبی که بتوانید در فریزر بگزارید بریزید و آن را داخل فریزر قرار دهید تا وقتی که کریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و خوب هم بزنید. بعد بیسکوییت، کشمش و گردو را در آن بریزید و مخلوط نمایید تا در تمام بستنی پراکنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر بگزارید تا کاملا ببندد. بستنی شما آماده شده است نوش جان.