مواد لازم برای تهیه کتلت لندنی
- روغن مایع: به اندازه نیاز
- آرد: به اندازه نیاز
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه نیاز
- پنیر گودا: صد گرم، رنده زده
- تخممرغ: ۱ عدد
- کلم سفید: دویست گرم، خلالی ریز
- شیر: یک چهارم پیمانه، شصت میلیلیتر
- کره: بیست گرم
- سیبزمینی آبپز: چهارصد گرم
طرز تهیه کتلت لندنی
۱ – سیبزمینی را تا داغ است با کره و شیر مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید و کنار بگذارید تا سرد شود.
۲ – پوره سیبزمینی را با کلم سفید، تخممرغ و پنیر کاملا مخلوط کرده و نمک و فلفل روی آن را اندازه کنید. مایه را به ۸ قسمت تقسیم کرده و با دست به آن شکل داده و کف یک سینی که نایلون پهن کردهاید قرار دهید. سینی را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفتشده و فرم بگیرند.
۳ – روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط داغ کنید. کوکوها را آهستگی در آرد زده و هر طرف آن را سه تا چهار دقیقه در روغن سرخ کنید. وقتی که روی آن برشته و طلایی شد، از روغن بیرون بیاورید و با قارچ سرخکرده و نان سرو کنید.
نکات آشپزی
- میتوانید از پنیر هم استفاده نکنید.
- اگر دوست داشتید می توانید ، کمی پیاز ساطوری در روغن تفت دهید تا نرم شود، بعد روغن آن را با حوله کاغذی گرفته و به مایه اضافه نمایید .
- با جایگزینکردن کلم سفید پخته، کلم بروکلی و بقیه سبزیها به جای کلم، طعمهای جدیدی را امتتحان کنید.