دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

غذای سنتی ترکی طرز تهیه راتاتوی محلی ترکیه آشپزی ایرانی با مرغ

خوراک خارجی,راتاتوی ترکی,غذای خارجی,غذا با بادمجان,غذای سنتی ترکی,راتاتوی خارجی,غذای سنتی,غذا با کدو سبز,غذای محلی ترکی,غذای محلی ترکیه,آشپزی ایرانی با مرغ,غذای سنتی ترکی طرز تهیه راتاتوی محلی ترکیه

غذای سنتی ترکی طرز تهیه راتاتوی محلی ترکیه آشپزی ایرانی با مرغ

در یک کاسه، ماست را با سیر مخلوط کرده و نمک و فلفل سیاه بپاشید. سبزیجات سرخ‌شده را در بشقاب کپه کرده و ماست را با قاشق روی آن بریزید. ۳ قاشق غذاخوری از ماست را نگه دارید. نیمی از دانه‌های  انار را با ماست باقیمانده مخلوط کرده و دوباره روی سبزیجات بریزید. باقی دانه‌های انار را روی غذا پخش کنید.

خوراک خارجی,راتاتوی ترکی,غذای خارجی,غذا با بادمجان,غذای سنتی ترکی,راتاتوی خارجی,غذای سنتی,غذا با کدو سبز,غذای محلی ترکی,غذای محلی ترکیه,آشپزی ایرانی با مرغ,

مواد لازم برای تهیه راتاتوی محلی ترکیه

  •  نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •  انار ملس: ۳ قاشق غذاخوری
  •  سیر: ۳-۲ حبه، ساطوری
  •  ماست چکیده: ۲۰۰ میلی‌لیتر، یک پیمانه
  •  فلفل کبابی سبز: ۴ عدد
  •  روغن مایع: به میزان لازم
  •  فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد
  •  کدو سبز درشت: ۲ عدد

 

  •  بادمجان درشت: ۲ عدد

طرز تهیه راتاتوی محلی ترکیه

به وسیله یک پوست‌کن، بادمجان را به صورت راه‌راه پوست بکنید، سپس آن را از طول نصف کرده و با چاقو به صورت تکه‌های به ضخامت ۲ سانتی‌متر خرد کنید. تکه‌های بادمجان را در یک کاسه بزرگ آب و نمک بیندازید تا هم تلخی‌آب آن گرفته شود و هم رنگ آن عوض نشود.

کدو را بدون پوست‌ کندن دقیقا مانند بادمجان خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت تکه‌هایی به اندازه بادمجان و کدو خرد کنید.

در یک قابلمه به اندازه‌ای روغن مایع داغ کنید که سبزیجات در آن شناور شود. بادمجان‌ها را آبکش و خشک کرده، سپس سبزیجات را در چند نوبت در روغن سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. پس از خارج کردن از قابلمه، روغن آن را با حوله کاغذی بگیرید.

در یک کاسه، ماست را با سیر مخلوط کرده و نمک و فلفل سیاه بپاشید. سبزیجات سرخ‌شده را در بشقاب کپه کرده و ماست را با قاشق روی آن بریزید. ۳ قاشق غذاخوری از ماست را نگه دارید.
نیمی از دانه‌های  انار را با ماست باقیمانده مخلوط کرده و دوباره روی سبزیجات بریزید. باقی دانه‌های انار را روی غذا پخش کنید.

نکات:

 کدو را به هیچ وجه پوست نکنید، چون پوست کدو پرخاصیت و بخش مهمی از سبزی است.

اضافه کردن قارچ به این مجموعه سبزیجات طعم بهتری می‌دهد و خاصیت آن را بیشتر می‌کند.

 به جای سرخ کردن می‌توانید سبزیجات را کباب کنید.

این غذا را به‌سرعت میل کنید، چون بخش مهمی از ویژگی آن به تضاد گرم بودن سبزیجات و سرد بودن ماست می باشد.

مطالب بیشتر از سایت ما

غذای خارجی با بادمجان طرز تهیه دلمه بادمجان ایتالیایی غذای خارجی

آوای انتظار علی عبدالمالکی کد آهنگ پیشواز همراه اول دلم مونده رو دستم پیشواز

آرش آشتیانی کد آهنگ پیشواز ایرانسل کوچ اجباری ایرانسل

سامان جلیلی کد آهنگ پیشواز ایرانسل سامان جلیلی به جون تو با پیشواز

دمنوش میوه ای طرز تهیه کوکتل چای سبز با لیمو ترش چای سیز و لیمو ترش

دمنوش میوه ای طرز تهیه چای زنجبیلی دمنوش زنجبیل

دمنوش میوه ای طرز تهیه چای اسطوخودوس آشپزی ایرانی با مرغ

دمنوش میوه ای طرز تهیه چای سیب دارچین چای دارچین

دمنوش میوه ای طرز تهیه چای پرتقال خواص چای پرتقال

دمنوش میوه ای طرز تهیه چای نعنا زنجبیل دمنوش