بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم. شکر ، عسل ، روغن و آب را در ظرف گودی بریزیم ، روی شعله قرار دهیم و حرارت را تند می کنیم ، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکرآب شود و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود.) بادام آن را اضافه می کنیم و یکی دوباربه هم می زنیم بهد زعفران آب زده را داخل مایه سوهان می ریزیم وحرارت را خیلی ملایم می کنیم. زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه ای شود بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم . بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کنیم ، در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.
مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی
۱ قاشق چایخوری کوچک زعفران
سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده
یک استکان کوچک آب
دو قاشق سوپخوری عسل
صد و پنجاه گرم شکر
صد و پنجاه گرم بادام
طرز تهیه سوهان عسلی
بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم. شکر ، عسل ، روغن و آب را در ظرف گودی بریزیم ، روی شعله قرار دهیم و حرارت را تند می کنیم ، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکرآب شود و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود.) بادام آن را اضافه می کنیم و یکی دوباربه هم می زنیم بهد زعفران آب زده را داخل مایه سوهان می ریزیم وحرارت را خیلی ملایم می کنیم. زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه ای شود بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم . بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کنیم ، در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.
این شیرینی فواید زیادی دارد اما اگر رژیم دارید مجازید فقط روزی یک عدد را بخورید