دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

ماهی صبور طرز تهیه ماهی تنوری صبور صبور

ماهی صبور طرز تهیه ماهی تنوری صبور,مدل لباس مجلسی,غذای محلی خوزستان,غذای محلی جنوب,ماهی صبور,کباب ماهی,غذا با ماهی,صبور

ماهی صبور طرز تهیه ماهی تنوری صبور صبور

شکم ماهی را کاملا باز کرده و صاف می کنیم .‌مقداری‌ آب‌ تمرهندی‌ روی‌ شکم‌ ماهی‌می‌ریزیم‌ تا جذب‌ ماهی‌ شود. بهتر است مقدار شنبلیه خیلی کم باشد تا مزه ی سبزی ماهی تلخ نشود. سپس‌ سبزی‌ ماهی و سبزی پلویی راشسته‌ و خرد می‌کنیم‌. پیاز و سیر را نیز خرد می کنیم.

ماهی صبور  طرز تهیه ماهی تنوری صبور,مدل لباس مجلسی,غذای محلی خوزستان,غذای محلی جنوب,ماهی صبور,کباب ماهی,غذا با ماهی,صبور

مواد لازم برای تهیه ماهی تنوری صبور

رب‌ گوجه‌ فرنگی‌                         ۱ قاشق‌ غذا خوری‌

نمک‌ و فلفل‌ سیاه                                 به اندازه نیاز

آب‌ تمر هندی ‌                                      نصف‌ لیوان‌

سیر                                                  یک حبه‌

پیاز متوسط                                           دو عدد

سبزی ماهی گشنیز و شنبلیله                           مفداری

سبزی‌ پلویی                                      ‌ سیصد گرم‌

ماهی‌ صُبور                                          دو عدد

طرز تهیه ماهی تنوری صبور

ابتدا داخل‌ شکم‌ ماهی‌ را تمیز می کنیم و می شوییم. فلس‌ ماهی‌ را لازم نیست جدا کنیم. بهتر است مقداری شیره خرما بر پوست ماهی بمالیم (ولی حتمی نیست) تا از سوختن آن به هنگام کباب کردن روی آتش، جلوگیری شود، چون پوست سوخته ی آن باعث ایجاد مزه تلخ می شود.

شکم ماهی را کاملا باز کرده و صاف می کنیم .‌مقداری‌ آب‌ تمرهندی‌ روی‌ شکم‌ ماهی‌می‌ریزیم‌ تا جذب‌ ماهی‌ شود. بهتر است مقدار شنبلیه خیلی کم باشد تا مزه ی سبزی ماهی تلخ نشود. سپس‌ سبزی‌ ماهی و سبزی پلویی راشسته‌ و خرد می‌کنیم‌. پیاز و سیر را نیز خرد می کنیم.

سیر و پیاز خرد شده را سرخ می کنیم. سپس با سبزی ماهی، سبزی پلویی و مقداری تمرهندی سفت مخلوط می کنیم. در مرحله‌ بعد فلفل‌، نمک‌ و بقیه‌ آب‌تمرهندی‌ را به‌ همراه‌ رب‌گوجه‌ فرنگی‌ به‌ بقیه مواد اضافه‌ کرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌ و روی شکم‌ ماهی‌ می مالیم.

مخلوط به دست آمده را که روی شکم ماهی می گذارند، به زبان محلی ” حشو ” می گویند. هدف از این کار، خوشمزه شدن ماهی و جلوگیری از سوختن گوشت آن است.

سپس‌ ماهی‌ها را مانند تصویر به پشت (یعنی شکم باز شده ی آن رو به بالا باشد) داخل‌ توری‌ ‌قرار داده‌ و آن‌ را روی زغال کباب‌ می‌کنیم‌، و یا می‌توانیم‌ آنها را درون‌ فر گذاشته‌ و کباب کنیم.

ماهی تنوری صُبورغذای سنتی خوزستان

چند نکته :

بهترین نوع ماهی صُبور، متعلق به بهمنشیر آبادان است.

ماهی تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد.

کسانی که در آپارتمان زندگی می کنند و امکان کباب کردن روی آتش برای آنها وجود ندارد، می توانند از فر برای کباب کردن ماهی استفاده کنند.

قدیم ها که تنورهای نانوایی سنتی وجود داشت، از این تنورها برای کباب کردن ماهی صُبور استفاده می شد.

در انتخاب ماهی صبور دقت کنید که ماهی نه زیاد کوچک باشد و نه زیاد بزرگ، چون کوچک آن، زیاد تیغ دارد و بزرگ هم خوب پخته نمی شود (به اصطلاح مغز پخت نمی شود).

ماهی صبور اگر نر باشد چون ماده ی آن شکم پف کرده دارد و مزه ماهی نر بهتر است

این نوع غذا از غذاهای محلی محبوب و خوشمزه خوزستان است امیدواریم شما هم درست کنید

مطالب بیشتر از سایت ما

اسنک سویا طرز تهیه اسنک سویا غذای بچه

راهکاری برای پاک کردن رنگ شرابی مو اکسیدان

شیوه و نکاتی در استفاده از رنگ مو فانتزی آرایش مو

سفیداب و اثرات مفید آن بر پوست زیبا شو

چند نمونه اسکراب صورت با مواد طبیعی زیبا شو

اسکراب برای از بین بردن جای جوش زیبا شو

گروه آریان آوای انتظار و کد آهنگ پیشواز همراه اول آلبوم خداحافظ کد پیشواز برگرد

آوای انتظار حامد زمانی کدهای آهنگ پیشواز همراه اول حامد زمانی پاپ موزیک

حمید عسگری کد آهنگ پیشواز ایرانسل آلبوم کما آشپزی ایرانی با مرغ

میلک شیک بادام طرز تهیه میلک شیک بادام زمینی بادام زمینی