انواع کوفته,کوفته رژیمی,طرز تهیه کوفته,طرز تهیه کوفته رژیمی,مدل لباس مجلسی بلند,غذای رژیمی,طرز تهیه انواع کوفته,کوفته,غذای لاغر کننده,طرز تهیه کوفته رژیمی غذای لاغر کننده و چربی سوز,غذای چربی سوز

مواد لازم برای تهیه کوفته رژیمی
موسیر و آبلیمو ………… به اندازه نیاز
نمک و فلفل ……………. به اندازه نیاز
جعفری خردشده ………. سه قاشق غذاخوری
زیره سبز ………………. نصف قاشق چایخوری
پیاز خردشده …………… نصف یک بزرگ یا یک عدد متوسط
روغن زیتون ……………. سه قاشق غذاخوری
بلغور ………………….. یک سوم پیمانه
عدس …………………. یک سوم پیمانه
طرز تهیه کوفته رژیمی
ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. اگر روی آن کف کرد با قاشق بگیرید. شعله آن را کم کنید، نمک بزنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود.
حالا بلغور را درون ظرف بریزید و به آن نمک بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب کم است میتوانید اضافه کنید. با هم مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم کم شود.
در همین حین روغن را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز را درون روغن بریزید و ۱۵ ـ ۱۰ دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره را درون ظرف ریخته و کمی تفت دهید.
وقتی عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.
همه مواد را درون یک کاسه بریزید. دستان خود را کمی خیس کنید و ۵ ـ ۳ دقیقه مواد را ورز دهید. اگر مواد به دستتان میچسبد کمی دست خود را خیس کنید و اگر مواد به نظرتان خشک شده کمی آب به آن اضافه کنید. جعفری را نیز به مخلوط اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. در نهایت مواد را به صورت کوفته به اندازههای دلخواه درون ظرف چیده و با جعفری غذای رژیمی خودرا تزیین کنید.
این غذا برای افرادی که رژیم لاغری گرفته اند بسیار مقوی و مفید است