دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر آشپزی ایرانی

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر,فلفل دلمه کم پر,تصویر زندگی,آشپزی ایرانی,آشپزی ایرانی facebook,مواد فلفل دلمه شکم پر,سس فلفل دلمه شکم پر,آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر ,سایت آشپزی

آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر آشپزی ایرانی

پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید. یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر,فلفل دلمه کم پر,تصویر زندگی,آشپزی ایرانی,آشپزی ایرانی facebook,مواد فلفل دلمه شکم پر,سس فلفل دلمه شکم پر,آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر  ,سایت آشپزی

 

قابل توجه کسانی که به آشپزی غذاهای فانتزی علاقه دارند و همچنین افرادی که فلفل دلمه زیاد دوست دارند در این جا برای شما آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر را قرار داده ایم .

آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر ، مواد لازم:

 برنج سفید نپخته ۱ فنجان
 آب  ۲ فنجان

 

آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر ، مواد لازم برای تهیه سس :

پیاز خرد شده  ۱ عدد
 روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس مارینا ۲ فنجان
 عصاره گوشت  ۱ فنجان
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری

 

آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر ، مواد لازم برای داخل فلفل  :

گوشت بدون چربی  ۵۰۰ گرم
سس تند ایتالیایی ۱۰۰ گرم
 گوجه فرنگی خرد شده ۲۸۰ گرم
 جعفری خرد شده یک چهارم فنجان
سیر له شده ۴ حبه
نمک ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه ۱ قاشق چایخوری
فلفل هندی چند عدد
* فلفل دلمه سبز ۴ عدد
پنیر پارمیسان ۱ فنجان

 

آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر :
برای تهیه فلفل دلمه شکم پر ابتدا فلفل دلمه ها را از وسط نصف کرده و دانه هایش را دربیاورید.

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.
یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

 

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر,فلفل دلمه کم پر,تصویر زندگی,آشپزی ایرانی,آشپزی ایرانی facebook,مواد فلفل دلمه شکم پر,سس فلفل دلمه شکم پر,آموزش درست کردن فلفل دلمه شکم پر  ,سایت آشپزی

 

با جدیدترین مطالب آشپزی در این سایت ما را همراهی کنید .

مطالب بیشتر از سایت ما

روش درست کردن کلوچه گوشت کلوچه گوشت

روش درست کردن رولت سیب زمینی و ژامبون آشپزی ایرانی

آموزش درست کردن املت فرانسوی املت

راهکاری برای از تمیز کردن لکه مبل و موکت شستن مبل

مدل های جدید عروسک عمو فیروز با خمیر چینی ویژه نوروز 95 عروسک خمیز چینی عمو فیروز

سری جدید مدل کیف های چرم زنانه برند TODS کیف دستی زنانه

ژورنال مدل مانتو بارداری سال 95 مانتو

تکنیک هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش لابدار کردن سوپ

شیوه شستن قارچ و نحوه نگهداری آن به مدت طولانی نگهداری قارچ در فریزر

عکس های مدل تزیین کوکو تزیین کوکو