املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی,دستور پخت املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی,غذای حاضری,مدل لباس زنانه,غذ ای ساده,روش درست کردن املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی,طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی,غذای خارجی,غذای آلمانی,املت قارچ طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
املت قارچ طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی روش درست کردن املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
باقی مانده ی کره را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید. ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و کمی به هم بزنید. مواد داخل ماهیتابه می بایست به مدت پنج تا شش دقیقه روی حرارت بپزد تا سطح زیرین آن طلایی رنگ شده و کمی خودش را بگیرد. بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم به مدت سه تا چهار دقیقه حرارت ببیند و به رنگ طلایی شود .
مواد لازم برای تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
جعفری نیم فنجان
پنیر رنده شده(با رنده درشت) هفتاد و پنج گرم
تخم مرغ چهار عدد
گوجه فرنگی خرد شده دو عدد
قارچ خرد شده دویست گرم
کره سی گرم
طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
۲۰ گرم از کره را داخل یک ماهیتابه ی تفلون(نچسب)، روی دمای زیاد ذوب کرده، قارچ ها و گوجه فرنگی های خرد شده را داخل آن بریزید. در حالی که آن ها را به هم می زنید، اجازه دهید به همین حالت برای سه تا چهار دقیقه بپزند، تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.
در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب به آرامی بزنید. سپس پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را به آن اضافه نموده، هم بزنید. طبق زائقه ی خود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
باقی مانده ی کره را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید. ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و کمی به هم بزنید. مواد داخل ماهیتابه می بایست به مدت پنج تا شش دقیقه روی حرارت بپزد تا سطح زیرین آن طلایی رنگ شده و کمی خودش را بگیرد. بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم به مدت سه تا چهار دقیقه حرارت ببیند و به رنگ طلایی شود .