مواد لازم برای تهیه پاری کباب
ماسالا ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری دم کرده
پنیر خامه ای صد گرم
خامه سفت صد گرم
نعناع ساطوری ریز سی گرم
سیر رنده شده پنج حبه
ماست دویست گرم
ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده چهارصد گرم برای هر نوع
طرز تهیه پاری کباب
در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه های مختلف خوابانیده شده ارائه می شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
۱. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.
۲. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.
۳. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.
۴. پنجاه گرم ماست را با ، پنجاه گرم پنیر خامه ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و دویست گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.
این غذا از غذاهای محبوب کشور هند است که در بیشتر کشورهای اسیایی طرفدار دارد