دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه پاری کباب غذای خارجی با مرغ ( هندی ) غذای خارجی

جوجه کباب,طرز تهیه پاری کباب غذای خارجی با مرغ ( هندی ),غذای خارجی,غذای خارجی با مرغ,فذای هندی,مدل لباس شب,کباب مرغ,غذا با مرغ

طرز تهیه پاری کباب غذای خارجی با مرغ ( هندی ) غذای خارجی

در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه های مختلف خوابانیده شده ارائه می شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

جوجه کباب,طرز تهیه پاری کباب  غذای خارجی با مرغ ( هندی ),غذای خارجی,غذای خارجی با مرغ,فذای هندی,مدل لباس شب,کباب مرغ,غذا با مرغ

مواد لازم برای تهیه پاری کباب

 ماسالا                                                              ۱ قاشق غذاخوری

 فلفل سیاه                                                            ۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز                                                                ۱ قاشق غذاخوری

زعفران                                                                    ۱ قاشق چایخوری دم کرده

پنیر خامه ای                                                               صد گرم

خامه سفت                                                                صد گرم

نعناع ساطوری ریز                                                        سی گرم

سیر رنده شده                                                            پنج حبه

ماست                                                                      دویست گرم

ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده               چهارصد گرم برای هر نوع

طرز تهیه پاری کباب

در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه های مختلف خوابانیده شده ارائه می شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

۱. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

۲. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

۳. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

۴. پنجاه گرم ماست را با ، پنجاه گرم پنیر خامه ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و دویست گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.

این غذا از غذاهای محبوب کشور هند است که در بیشتر کشورهای اسیایی طرفدار دارد

 

 

 

 

 

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

نعنا راهکاری برای رفع موهای زائد کاهش مو

چند راهکار خانگی برای پاکسازی صورت کاملا رایگان آشپزی ایرانی با مرغ

روش تهیه چند نوع اسکراب پوست ضد پیری و روشن کننده اسکراب پوست

روش هایی خانگی برای نرم کردن پوست دست ضد آفتاب

روش هایی خانگی برای نرم کردن پوست دست قسمت دوم درمان زبری دست

آموزش بافت عروسک با دو میل بافت عروسک

طرز تهیه قرمزه نخودچی غذای سنتی محلی اصفهان غذای سنتی

سالاد عدس طرز تهیه سالاد عدس و ماست سالاد

طرز تهیه ساندویچ مرغ غذای ساده برای کودک سادندویچ مرغ

سس پنیر طرز تهیه سس پنیر روش درست کردن سس پنیر