دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه بورقی ترکیه غذای حاضری خارجی با خمیر یوفکا غذا با خمیر یوفکا

غذای محلی ترکی,غذای خاضری,طرز تهیه بورقی ترکیه غذای حاضری خارجی با خمیر یوفکا,مدل لباس مردانه,غذای ساده,غذا با خمیر یوفکا,غذای محلی ترکیه

طرز تهیه بورقی ترکیه غذای حاضری خارجی با خمیر یوفکا غذا با خمیر یوفکا

– در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید. ۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود. ۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود. ۴ – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

غذای محلی ترکی,غذای خاضری,طرز تهیه بورقی ترکیه  غذای حاضری خارجی با خمیر یوفکا,مدل لباس مردانه,غذای ساده,غذا با خمیر یوفکا,غذای محلی ترکیه

مواد لازم برای تهیه بورقی ترکیه

روغن مایع به اندازه نیاز

خمیر یوفکا یا فیلو  هشت تا دوازده  ورقه

شوید ساطوری‌شده ۱ قاشق غذاخوری

نعناع ساطوری‌شده ۱ قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری شده ۱ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ درشت ۱ عدد

پنیر فتا دویست گرم

طرز تهیه بورقی ترکیه

– در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.
۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

نکات:

گر بورقی‌ها را سریعتر آماده کردید، آنها را تا هنگام سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و داهل یخچال بگزارید .

برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار که در بازار هستند استفاده نمایید .

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه بال سوخاری غذای خارجی چینی با مرغ غذای سوخاری

صدام را اعدام نکنید! یغما گلرویی شعر یغما گلرویی

چه وقت پوست نیاز به بازسازی دارد ضد آفتب

مراقبت ویژه از پوست کودکان در تابستان پوست کودک

مدل جدید میکاپ و گریم عروس تابستان 94 گریم عروس

عادت های آرایشی که شما را بیمار می کند آشپزی ایرانی با مرغ

دانستنی هایی در مورد کاهش مو و ریزش مو درمان ریزش مو

مدل انگشترهای طلا با طرح های زنانه 94 انگشتر زنانه

مدل مو کوتاه زنانه ویژه تابستان 94 سری دوم مو کوتاه دخترانه

موخوره چیست و راههای درمان آن دوشاخه شدن انتهای مو