طرز تهیه بورقی ترکیه غذای حاضری خارجی با خمیر یوفکا غذا با خمیر یوفکا
– در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ – با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج کرده و بعد بهسرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذتبخش است.
مواد لازم برای تهیه بورقی ترکیه
روغن مایع به اندازه نیاز
خمیر یوفکا یا فیلو هشت تا دوازده ورقه
شوید ساطوریشده ۱ قاشق غذاخوری
نعناع ساطوریشده ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده ۱ قاشق غذاخوری
تخممرغ درشت ۱ عدد
پنیر فتا دویست گرم
طرز تهیه بورقی ترکیه
– در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ – با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج کرده و بعد بهسرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذتبخش است.
نکات:
گر بورقیها را سریعتر آماده کردید، آنها را تا هنگام سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و داهل یخچال بگزارید .
برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعمدار که در بازار هستند استفاده نمایید .