دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه بال سوخاری غذای خارجی چینی با مرغ غذای سوخاری

طرز تهیه بال سوخاری غذای خارجی چینی با مرغ,غذای سوخاری,آشپزی ایرانی facebook,غذا با مرغ,بال سوخاری,بال مرغ,غذای سرخ کردنی,غذای چینی,غذای خارجی

طرز تهیه بال سوخاری غذای خارجی چینی با مرغ غذای سوخاری

قسمت بالای بال‌ها را جدا کنید کنار بگذارید. قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید. آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید. در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید. ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید. این عمل را دو بار انجام دهید. در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا” داغ شود. هر بار ۲ تا ۳ بال را در روغن سرخ کنید بعد از روغن بیرون بیاورید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

طرز تهیه بال سوخاری غذای خارجی چینی با مرغ,غذای سوخاری,آشپزی ایرانی facebook,غذا با مرغ,بال سوخاری,بال مرغ,غذای سرخ کردنی,غذای چینی,غذای خارجی

مواد لازم برای تهیه بال سوخاری

روغن (سرخ کردنی) به اندازه نیاز

تخم‌مرغ یک عدد ( پنجاه و پنج – شصت گرم )

کنجد یک سوم پیمانه ( پنجاه و سه گرم )

نمک و فلفل سیاه به اندازه نیاز

آویشن یک قاشق چایخوری ( سه گرم )

پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده زده ) به اندازه نیاز

آرد ذرت یک قاشق سوپخوری ( نه گرم )

بال مرغ هشت عدد ( چهارصد گرم )

طرز تهیه بال سوخاری

قسمت بالای بال‌ها را جدا کنید کنار بگذارید.
قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا” داغ شود.
هر بار ۲ تا ۳ بال را در روغن سرخ کنید بعد از روغن بیرون بیاورید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکته
توجه کنید روغن در اندازه ای  باشد که روی بال‌ها را بپوشاند و روغن به اندازه ای داغ شود که بال ها نسورد.

مطالب بیشتر از سایت ما

صدام را اعدام نکنید! یغما گلرویی شعر یغما گلرویی

چه وقت پوست نیاز به بازسازی دارد ضد آفتب

مراقبت ویژه از پوست کودکان در تابستان پوست کودک

مدل جدید میکاپ و گریم عروس تابستان 94 گریم عروس

عادت های آرایشی که شما را بیمار می کند آشپزی ایرانی با مرغ

دانستنی هایی در مورد کاهش مو و ریزش مو درمان ریزش مو

مدل انگشترهای طلا با طرح های زنانه 94 انگشتر زنانه

مدل مو کوتاه زنانه ویژه تابستان 94 سری دوم مو کوتاه دخترانه

موخوره چیست و راههای درمان آن دوشاخه شدن انتهای مو

علل ریزش مو در آقایان پیاز مو