غذای ایتالیایی,چلو ایتالیایی,آشپزی ایرانی facebook,چلو خارجی,پاو خارجی,غذای خارجی,طرز تهیه چلو ایتالیایی غذای خارجی با برنج,غذا با برنج,انواع پلو
طرز تهیه چلو ایتالیایی غذای خارجی با برنج غذای ایتالیایی
اول برنج را در آب مخلوط کنید به نمک مدت پانزده دقیقه بجوشانید و بعد از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید
چلو را دوباره روی شعله بگزارید و پنیر را رنده بزنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده زیر را رویش بریزید
۱۰۰ گرم کره را در قابلمه بریزید و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کنید و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.
مواد لازم برای تهیه چلو ایتالیایی
برگ مریم گلی چند برگ
سیر دو لپه
سس ایتالیائی صد گرم
نمک به مقدار نیاز
پنیر پارمیسان صد گرم
برنج نیم کیلو
طرز تهیه چلو ایتالیایی
اول برنج را در آب مخلوط کنید به نمک مدت پانزده دقیقه بجوشانید و بعد از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید
چلو را دوباره روی شعله بگزارید و پنیر را رنده بزنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده زیر را رویش بریزید
۱۰۰ گرم کره را در قابلمه بریزید و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کنید و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.