آشپزی ایرانی مرغ,غذای کره ای,غذای رژیمی,طرز تهیه پنکیک پیازچه غذای خارجی ( کره ای ),آشپزی کره ای,غذای خارجی,غذا با کدو سبز

مواد لازم برای تهیه پنکیک پیازچه
روغن کنجد دو قاشق غذاخوری صد و هشتاد کیلوکالری
تخم مرغ سه عدد سیصد کیلوکالری
آرد گندم شش قاشق غذاخوری صد و شصت کیلوکالری
آرد برنج سه قاشق غذاخوری هشتاد کیلوکالری
پیاز قرمز نصف لیوان پانزده کیلوکالری
کدو سبز یک لیوان بیبست و پنج کیلوکالری
فلفل دلمهای قرمز یک لیوان بیست و پنج کیلوکالری
هویج یک لیوان بیست و پنج کیلوکالری
پیازچه دو لیوان پنچاه کیلوکالری
طرز تهیه پنکیک پیازچه
برای شروع پیازچهها را به صورت حلقههای ریزی کنید بعد فلفل دلمهای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش بزنید . پیاز را نیز خلالی کنید و همه را با هم قاطی کنید. آردها و نمک را به این مخلوط اضاف کنید . زرده را هم از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامهای سفت شود . زرده را هم به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را اضافه کنید و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابهای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.