دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

غذای محلی طرز تهیه آش شله مشهدی غذای مشهدی

غذای محلی طرز تهیه آش شله مشهدی,غذای سنتی,غذای سنتی مشهد,غذای محلی مشهد,آش شله مشهدی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,غذای مشهدی

غذای محلی طرز تهیه آش شله مشهدی غذای مشهدی

این غذا جزو اصلی‌ترین غذاهای مشهد به حساب می آید و بر سر سفره‌ اکثر مشهدی‌ها به ویژه در مهمانی‌های آنها دیده می‌شود. ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آب‌پز می‌کنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش می‌کنیم. چربی گوسفند و پیاز چرخ شده را داخل ظرفی می‌ریزیم. گوشت‌ها را با آنها می‌جوشانیم تا کاملا پخته شود. سپس استخوان‌های گردن را از گوشت جدا می‌کنیم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ریخته و مرتب هم می‌زنیم تا زمانی که کاملا از هم باز شود و حالت خامی خود را از دست بدهد. ادویه‌ها، نمک، بلغور و برنج را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و مجددا به مدت ۳  ساعت می‌گذاریم بجوشد. بعد از این‌که کاملا مواد پخت روغن را اضاف کنید و آن را به مدت شصد دقیقه  مثل برنج با دمای بسیار کم به حالت دم می‌گذاریم.

غذای محلی  طرز تهیه آش شله مشهدی,غذای سنتی,غذای سنتی مشهد,غذای محلی مشهد,آش شله مشهدی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,غذای مشهدی

مواد لازم برای تهیه آش شله مشهدی

نمک به اندازه نیاز

روغن مایع ده قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ، پودر هل ۱ قاشق غذاخوری

پودر جوز هندی ۳ قاشق غذاخوری

لوبیا سفید و لوبیا چیتی و ماش و نخود دویست گرم

پیاز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده یا نیمه سیصد گرم

چربی گوسفند(دنبه) چرخ شده نیم کیلو

گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان ۱ کیلوگرم

طرز تهیه آش شله مشهدی

این غذا جزو اصلی‌ترین غذاهای مشهد به حساب می آید و بر سر سفره‌ اکثر مشهدی‌ها به ویژه در مهمانی‌های آنها دیده می‌شود.
ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آب‌پز می‌کنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش می‌کنیم. چربی گوسفند و پیاز چرخ شده را داخل ظرفی می‌ریزیم. گوشت‌ها را با آنها می‌جوشانیم تا کاملا پخته شود. سپس استخوان‌های گردن را از گوشت جدا می‌کنیم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ریخته و مرتب هم می‌زنیم تا زمانی که کاملا از هم باز شود و حالت خامی خود را از دست بدهد. ادویه‌ها، نمک، بلغور و برنج را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و مجددا به مدت ۳  ساعت می‌گذاریم بجوشد. بعد از این‌که کاملا مواد پخت روغن را اضاف کنید و آن را به مدت شصد دقیقه  مثل برنج با دمای بسیار کم به حالت دم می‌گذاریم.

مطالب بیشتر از سایت ما

کد آهنگ پیشواز ایرانسل آلبوم عشق پنهونی محمدرضا هدایتی کد پیشواز عزیزم

آشنایی با باکتری های موجود در لوازم آرایشی برس ریمل

دانستنی هایی قبل از کوتاه کردن مو ایران ناز

راهکاری برای نرم کردن لب مردان ضد آفتاب

کد آهنگ پیشواز ایرانسل آرزوی آرامش مهرزاد خواجه امیری ایرانسل

آوای انتظار مهدی یراحی کد آهنگ پیشواز همراه اول هوای تو آوای انتظار

فاتح نورایی کد آهنگ پیشواز ایرانسل آلبوم زیبای خاص کد پیشواز سخته

شیوه انتخاب رنگ مو با توجه به رنگ پوست رنگ بلوند

طرز تهیه مرغ پیاز پز غذا با مرغ غذای ساده با مرغ

سوپ زرشک طرز تهیه سوپ زرشک با مرغ سوپ با سیب زمینی