غذای محلی طرز تهیه آش شله مشهدی,غذای سنتی,غذای سنتی مشهد,غذای محلی مشهد,آش شله مشهدی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,غذای مشهدی
غذای محلی طرز تهیه آش شله مشهدی غذای مشهدی
این غذا جزو اصلیترین غذاهای مشهد به حساب می آید و بر سر سفره اکثر مشهدیها به ویژه در مهمانیهای آنها دیده میشود.
ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آبپز میکنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش میکنیم. چربی گوسفند و پیاز چرخ شده را داخل ظرفی میریزیم. گوشتها را با آنها میجوشانیم تا کاملا پخته شود. سپس استخوانهای گردن را از گوشت جدا میکنیم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ریخته و مرتب هم میزنیم تا زمانی که کاملا از هم باز شود و حالت خامی خود را از دست بدهد. ادویهها، نمک، بلغور و برنج را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و مجددا به مدت ۳ ساعت میگذاریم بجوشد. بعد از اینکه کاملا مواد پخت روغن را اضاف کنید و آن را به مدت شصد دقیقه مثل برنج با دمای بسیار کم به حالت دم میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه آش شله مشهدی
نمک به اندازه نیاز
روغن مایع ده قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ، پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی ۳ قاشق غذاخوری
لوبیا سفید و لوبیا چیتی و ماش و نخود دویست گرم
پیاز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده یا نیمه سیصد گرم
چربی گوسفند(دنبه) چرخ شده نیم کیلو
گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان ۱ کیلوگرم
طرز تهیه آش شله مشهدی
این غذا جزو اصلیترین غذاهای مشهد به حساب می آید و بر سر سفره اکثر مشهدیها به ویژه در مهمانیهای آنها دیده میشود.
ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آبپز میکنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش میکنیم. چربی گوسفند و پیاز چرخ شده را داخل ظرفی میریزیم. گوشتها را با آنها میجوشانیم تا کاملا پخته شود. سپس استخوانهای گردن را از گوشت جدا میکنیم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ریخته و مرتب هم میزنیم تا زمانی که کاملا از هم باز شود و حالت خامی خود را از دست بدهد. ادویهها، نمک، بلغور و برنج را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و مجددا به مدت ۳ ساعت میگذاریم بجوشد. بعد از اینکه کاملا مواد پخت روغن را اضاف کنید و آن را به مدت شصد دقیقه مثل برنج با دمای بسیار کم به حالت دم میگذاریم.