دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

غذای خارجی ( خورشت ) طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی خورشت خارجی

غذای خارجی,خورش مرغ خارجی,خورش مرغ مکزیکی,خورش مرغ,خورشت خارجی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,غذای خارجی ( خورشت ) طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

غذای خارجی ( خورشت ) طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی خورشت خارجی

تکه های مرغ را خوب بشویید وآبکشی کنید. یعد روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کنید هم می زنیم. تکه های مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کنید و مواد را به مدت ربع تا بیستدقیقه روی شعله ملایم می گذاریم. در آخر ادویه و نمک، فلفل قرمز، پودرآویشن را به مواد اضافه کنبد و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

غذای خارجی,خورش مرغ خارجی,خورش مرغ مکزیکی,خورش مرغ,خورشت خارجی,آشپزی ایرانی خانواده سبز,غذای خارجی ( خورشت )  طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ مکزیکی

▪ پودر آویشن    به اندازه نیاز

▪ نمک، فلفل قرمز

▪ ۱ عدد    پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط

▪ چهارصد گرم    رب گوجه فرنگی

▪ ۱ قاشق     غذاخوری سس گوجه فرنگی

▪ یک سوم لیوان    گشنیز تازه ریز شده

▪ سه دسته    پیازچه ریز شده

▪ ۱ عدد     فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد

▪ یک کیلو و نیم     مرغ

▪ نیم لیوان    روغن نباتی

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

تکه های مرغ را خوب بشویید وآبکشی کنید. یعد روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کنید هم می زنیم. تکه های مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کنید و مواد را به مدت ربع تا بیستدقیقه روی شعله ملایم می گذاریم. در آخر ادویه و نمک، فلفل قرمز، پودرآویشن را به مواد اضافه کنبد و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه بستنی گردویی بستنی خامه ای

سوپ شیر طرز تهیه سوپ شیر با قارچ و مرغ سیب زمینی

سالاد میوه طرز تهیه سالاد با میوه های زمستانی سالاد با خامه

سالاد با پنیر و قارچ طرز تهیه سالاد سزار کلاسیک سالاد با کاهو

آموزش آرایش ملایم مرحله به مرحله ویژه دخترخانم ها آرایش ملایم

چند راهنمایی برای خرید کرم پودر انواع کرم پودر

شیوه سوهان کشیدن ناخن و ویژگی یک سوهان خوب ایران ناز

کاشت ناخن با ژل بهتر است یا پودر؟ کاشت ناخن

راینواز مذهبی مداحی کد آهنگ پیشواز رایتل حمید علیمی یارب مولا علی پیشواز

علی عبدالمالکی کد آهنگ پیشواز ایرانسل هوا دو نفرست ایرانسل