مواد لازم برای تهیه آش سبزیجات
نعنا خشک، نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز
روغن سرخکردنی به اندازه نیاز
کشک ۱ لیوان
پیاز متوسط چهار عدد
اسفناج پانصد گرم
سبزی آش پانصد گرم
برنج یک چهارم لیوان
عدس نیم لیوان
گندم نیم لیوان
لوبیا چیتی نیم لیوان
نخود نیم لیوان
طرز تهیه آش سبزیجات
اول باید نخود، لوبیا، عدس، برنج و گندم را خیس کنید و آبش را عوض نمایید و بعد از چند ساعت روی شعله قرار دهید تا حسابی بجوشد و کاملا بپزد.
البته بعضیها هم میگویند بهتر است عدس را بعد از نیمپزشدن حبوبات به غذا اضافه نمایید ، چون عدس زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. پیازها را هم خلالی کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
حالا نفی از پیازها را بردارید و نف دیگر را داخل آش بریزید. وقتی حبوبات کاملا پخت، سبزیها را که خوب بشویید ، خشک و خرد کنید داخل آش بریزید. بعد از پختهشدن سبزی، مقدار فلفل اضافه نمایید . آش را بچشید، اگر کم نمک بود کمی نمک هم بریزید. در آخر کشک را هم اضافه کنید و آش را در ظرف مناسبی ریخته و با نعنا داغ و کشک تزئینش کنید.
این آش جان میدهد برای یک عصر زمستانی، حتما یک بار امتحانش کنید. البته از قدیم گفتهاند نصف لذت خوردن آش به دورهمبودن است.
این آش یکی از بهترنی غذاها برای زمستان شما است نوش جان