دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

کباب برگ طرز تهیه کباب برگ کباب

مدل لباس مردانه,کباب برگ,کباب,کباب برگ طرز تهیه کباب برگ,غذا با گوشت,روغن زیتون,روش درست کردن کباب,فلفل

کباب برگ طرز تهیه کباب برگ کباب

کباب برگ را نباید هیچ وقت وسط نان قرار دهیم چون آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. اگر بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.

مدل لباس مردانه,کباب برگ,کباب,کباب برگ  طرز تهیه کباب برگ,غذا با گوشت,روغن زیتون,روش درست کردن کباب,فلفل

مواد لازم برای تهیه کباب برگ

فلفل     به اندازه نیاز

روغن زیتون     ۱ استکان

پیاز     دو تا سه  عدد

 گوشت راسته پاک کرده      یک کیلو و نیم

طرز تهیه کباب برگ

کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که مورد نیازمان باشد را پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته بگزاریم به اندازه ای که دوست داریم پهنای کباب بشود یک تکه جدا می کنیم مثلا پهنا ۴ انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را می بریم( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.

پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یک شب بماند.

بعد از ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد .

کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک می پاشیم و کمی هم کره روی آن می گذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین می کنیم .

کباب برگ را نباید هیچ وقت وسط نان قرار دهیم چون آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. اگر بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.

کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می نمایند.

برای درست کردن کباب باید از گوشت راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنیم ، نکته قابل توجه برای کیاب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد ( بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت هم می توانیم  گوشت را نرم و ترد کنیم ) ولی بهتر است گوشت را باآب پیاز و فلفل بیست و چهار ساعت قبل آماده و نرم کنیم . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.

مطالب بیشتر از سایت ما

غذا با میگو طرز تهیه اسکالپ میگو سس سویا

سامان جلیلی کد آهنگ پیشواز ایرانسل سامان جلیلی تشویش ایرانسل

علی لهراسبی آوای انتظار همراه اول کد آهنگ پیشواز من دیگه خسته شدم آوای انتظار

جوجه کباب طرز تهیه کباب مرغ حلزونی جوجه کباب

غذا با مرغ طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه آرد سویا

دلایل سفید شدن مو آشپزی ایرانی با مرغ

مدل طراحی ناخن به شکل اشکال هندسی خرداد 94 طراحی ناخن

شیوه مرتب کردن ابرو مردان ابرو

دانستنی هایی در مورد موچین موچین

5 گام برای داشتن صورتی بدون جوش و آکنه پوست چرب