دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دسر مالاکوف طرز تهیه شیرینی مالاکوف آشپزی ایرانی با مرغ

کیک خارجی,آشپزی ایرانی با مرغ,دسر خارجی,شیرینی خارجی,دسر مالاکوف طرز تهیه شیرینی مالاکوف

دسر مالاکوف طرز تهیه شیرینی مالاکوف آشپزی ایرانی با مرغ

سه تا چهار قاشق از خامه را کنار می گذاریم ، بقیه خامه را با مایه کره و بادام که آماده نموده ایم ، مخلوط می کنیم و آن را درداخل قالب که بیسکویت چیده ایم می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. قالب را یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم خودش را بگیرد. بعد قالب را از یخچال بیرون می آوریم و ظرف گود متناسبی را روی دهانه قالب قرار می دهیم . دور قالب را باز می کنیم و شارلوت را با احتیاط در ظرف بر می گردانیم .

کیک خارجی,آشپزی ایرانی با مرغ,دسر خارجی,شیرینی خارجی,دسر مالاکوف  طرز تهیه شیرینی مالاکوف

مواد لازم برای تهیه شیرینی مالاکوف

پودر قند – چهار قاشق سوپخوری

عرق بهارنارنج – سه تا چهار قاشق سوپخوری

شکر – صد گرم

خامه –  دویست و پنجاه گرم

کره – صد و بیست و پنج گرم

پودر بادام پوست گرفته – صد و بیست و پنج گرم

بیسکویت قاشقی – بیست عدد

طرز تهیه شیرینی مالاکوف

برای درست کردن شارلوت با کرم بادام یا مالاکوف به قالبی نیاز داریم که دیواره آن از کف جدا شود. قالب متناسب با مواد را کمی چرب کنید ، بیسکویت ها را به طور ایستاده دور قالب می چینیم . چند عدد بیسکویت در کف قالب به شکل بعلاوه  بگزاریم  . کره را کمی گرم می کنیم به حدی که نرم شود . شکر را در کره بریزیم ، بهم میزنیم تا شکر حل شود و کره کاملا نرم و لطیف گردد .

بادام را مخلوط کنیم و عرق بهار نارنج را به آن اضافه کنیم ، بهم می زنیم . این مایه را کنار می گذاریم . خامه را در ظرف لعابی یا فلزی می ریزیم و ظرف خامه را روی یخ قرار می دهیم ، خامه را با همزن به هم می زنیم تا کمی سفت شود . پودر قند را کم کم با خامه مخلوط می نماییم و عمل هم زدن را ادامه می دهیم تا خامه سفت شده فرم بگیرد ، به حدی که از قاشق نریزد .

سه تا چهار قاشق از خامه را کنار می گذاریم ، بقیه خامه را با مایه کره و بادام که آماده نموده ایم ، مخلوط می کنیم و آن را درداخل قالب که بیسکویت چیده ایم می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. قالب را یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم خودش را بگیرد. بعد قالب را از یخچال بیرون می آوریم و ظرف گود متناسبی را روی دهانه قالب قرار می دهیم . دور قالب را باز می کنیم و شارلوت را با احتیاط در ظرف بر می گردانیم .

خامه ای را که کنار گذاشته ایم در قیف بریزیم و روی مالاکوف را با آن و توت فرنگی تزئین می کنیم .

مطالب بیشتر از سایت ما

غذای خارجی رشته فرنگی با سبزیجات کره ای غذای خارجی

کیک سیب طرز تهیه نان پای سیب شیرینی سیب

پیتزا تخم مرغ طرز تهیه پیتزای تخم مرغ غذای بچه تغذیه بچه

کیک خارجی ایتالیایی طرز تهیه شیرینی ونیزی شیرینی خارجی

خورش و آبگوشت میوه طرز تهیه خورشت میوه خشک آلو بخارا

غذا با گوشت مرغ طرز تهیه کنسومه قارچ سیب زمینی

مهدی احمدوند کد آهنگ پیشواز ایرانسل عشق اول مهدی احمدوند ایرانسل

راینواز علیرضا افتخاری کد آهنگ پیشواز رایتل هستی علیرضا افتخاری پیشواز

راینواز علیرضا افتخاری کد آهنگ پیشواز رایتل چشم به راه پیشواز رایتل

نیما مسیحا کد آهنگ پیشواز ایرانسل با نام روز از نو ایرانسل