دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

شیرینی خارجی طرز تهیه کیک ایتالیایی تخم‌ مرغ

عسل,مدل لباس مجلسی بلند,شیر,کیک ایتالیایی,ش,تخم‌ مرغ,بیکینگ پودر,شیرینی خارجی طرز تهیه کیک ایتالیایی,وانیل

شیرینی خارجی طرز تهیه کیک ایتالیایی تخم‌ مرغ

عسل، پنجاه گرم کره، صد گرم شکر ، شش قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی بریزیم ؛ ظرف را روی حرارت بگزاریم  تا جوش بزرند .

عسل,مدل لباس مجلسی بلند,شیر,کیک ایتالیایی,ش,تخم‌ مرغ,بیکینگ پودر,شیرینی خارجی  طرز تهیه کیک ایتالیایی,وانیل

مواد لازم برای تزئین کیک:

زرده تخم‌ مرغ : دو عدد

گردوی خرد شده: د گرم

عسل: پنجاه گرم

کره: پنجاه گرم

شکر: صد گرم

شیر: شش قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه کیک ایتالیایی

آرد سفید: دویست و پنجاه گرم

شکر: صد و هفتاد و پنج گرم

کره: ۱۵۰ گرم (و یا روغن جامد صد و بیست گرم)

بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری

تخم‌ مرغ: ۲ عدد

شیر: ۱ پیمانه (۱ لیوان معمولی)

وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ایتالیایی

آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کنید ، دو عدد تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط نماییم .

کره را کمی گرم کنید داخل تخم‌‌مرغ‌ ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌‌ها و کره مخلوط شوند .

شیر را اضافه کنیم و مخلوط آرد و شکر را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شود و مایه نرم و لطیفی بدرست شود .

قالب مناسبی را چرب کنید ، آرد بپاشیم و مایه را در قالب می‌ریزیم؛ باید سر قالب سه تا چهار سانتی‌متر خالی بماند.

عسل، پنجاه گرم کره، صد گرم شکر ، شش قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی بریزیم ؛ ظرف را روی حرارت بگزاریم  تا جوش بزرند .

۲ عدد زرده تخم‌‌مرغ را مخلوط کنید ، داخل بقیه مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می‌دهیم.

فر را با حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت یا صد و هفتاد و پنج درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

قالب را روی پنجره میانی فر بگزاریم ؛ کیک باید چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت  در فر بماند تا بالا بیاید، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.

بعد قالب را بیرون می‌آوریم و بعد از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کنید ، کیک را در ظرف بگزارید.

این کیک را می‌توان ساده و بدون مواد تزئینی هم درست کرد . در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب بریزیم و بپزیم .

این کیک ایتالیایی در تمامی نقاط دنیا طرفداران فراوانی دارد

مطالب بیشتر از سایت ما

کباب سیخی طرز تهیه کباب برزیلی غذای خارجی کباب

طرز تهیه نان پنجره ای کیک و شیرینی آرد سفید

روش تهیه کیسل لایه ای شیر و انار دسر خارجی روسی دسر اروپایی

آبگوشت غوره طرز تهیه خورش غوره خورشت ترش خورش غوره

غذای خارجی با مرغ طرز تهیه Tso غذای چینی سینه مرغ

طرز تهیه اردور خیار با پنیر خامه ای دسر و سالاد اردور خیار

جدیدترین آموزش طراحی ناخن اردیبهشت 94 آموزش طراحی ناخن

راهکارهایی برای جلوگیری از حساسیت های آرایشی پیشگیری از حساسیت آرایشی

روش هایی برای از بین بردن چربی موها موی بلند

آیا نیاز به کرم چشم دارید؟ آشپزی ایرانی با مرغ