مواد لازم برای تزئین کیک:
زرده تخم مرغ : دو عدد
گردوی خرد شده: د گرم
عسل: پنجاه گرم
کره: پنجاه گرم
شکر: صد گرم
شیر: شش قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه کیک ایتالیایی
آرد سفید: دویست و پنجاه گرم
شکر: صد و هفتاد و پنج گرم
کره: ۱۵۰ گرم (و یا روغن جامد صد و بیست گرم)
بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۱ پیمانه (۱ لیوان معمولی)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک ایتالیایی
آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کنید ، دو عدد تخممرغ را در ظرفی بشکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط نماییم .
کره را کمی گرم کنید داخل تخممرغ ها میریزیم و هم میزنیم تا تخممرغها و کره مخلوط شوند .
شیر را اضافه کنیم و مخلوط آرد و شکر را میریزیم و هم میزنیم تا مواد مخلوط شود و مایه نرم و لطیفی بدرست شود .
قالب مناسبی را چرب کنید ، آرد بپاشیم و مایه را در قالب میریزیم؛ باید سر قالب سه تا چهار سانتیمتر خالی بماند.
عسل، پنجاه گرم کره، صد گرم شکر ، شش قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی بریزیم ؛ ظرف را روی حرارت بگزاریم تا جوش بزرند .
۲ عدد زرده تخممرغ را مخلوط کنید ، داخل بقیه مواد میریزیم و هم میزنیم.
وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک میدهیم.
فر را با حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت یا صد و هفتاد و پنج درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
قالب را روی پنجره میانی فر بگزاریم ؛ کیک باید چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت در فر بماند تا بالا بیاید، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.
بعد قالب را بیرون میآوریم و بعد از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کنید ، کیک را در ظرف بگزارید.
این کیک را میتوان ساده و بدون مواد تزئینی هم درست کرد . در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب بریزیم و بپزیم .
این کیک ایتالیایی در تمامی نقاط دنیا طرفداران فراوانی دارد