دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

انواع مارمالاد طرز تهیه مارمالاد فلفل و پرتقال مارمالاد فلفل

انواع مارمالاد طرز تهیه مارمالاد فلفل و پرتقال,مارمالاد فلفل و پرتقال,انواع مارمالاد,آشپزی ایرانی ته چین مرغ,طرز تهیه مارمالاد فلفل,مارمالاد پرتقال,طرز تهیه انواع مارمالاد,مارمالاد فلفل,طرز تهیه مارمالاد فلفل و پرتقال,طرز تهیه مارمالاد رتقال

انواع مارمالاد طرز تهیه مارمالاد فلفل و پرتقال مارمالاد فلفل

پرتقال را دو نیم کنید و آب بگیرید. لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را به آب پرتقال اضافه کنید. پوست سفید پرتقال را با تفاله توی آن خرد کنید و با تخم پرتقال در کیسه بریزید و در دیگ بگذارید. آب پرتقال را صاف کنید، و با رویه رنگی و ۴ لیتر آب در دیگ بریزید. دیگ را به جوش بیاورید و روی آتش ملایم ۲ ساعت یا بیشتر بجوشانید تا حجم آب به حدود ۲  لیتر کمترک برسد.

انواع مارمالاد  طرز تهیه مارمالاد فلفل و پرتقال,مارمالاد فلفل و پرتقال,انواع مارمالاد,آشپزی ایرانی ته چین مرغ,طرز تهیه مارمالاد فلفل,مارمالاد پرتقال,طرز تهیه انواع مارمالاد,مارمالاد فلفل,طرز تهیه مارمالاد فلفل و پرتقال,طرز تهیه مارمالاد رتقال,

این مارمالاد یکی از خوردنی های خوشمزه برای کودکان است امیدواریم برای بچه های خود درست کنید تا خوشحال شوند

مواد لازم برای تهیه مارمالاد فلفل و پرتقال

 شکر:۲ پیمانه

فلفل قرمز تازه تند: ۳-۴ عدد

لیمو:۱ عدد
پرتقال :۲ کیلو

طرز تهیه مارمالاد فلفل و پرتقال

پرتقال را با آب گرم و برس بشویید و خشک کنید. سپس با سیب زمینی پوست کن یا چاقوی تیز رویه رنگی پوست پرتقال را به صورت نوار نازک بردارید و دقت کنید که گوشت سفید پوست هر چه بیشتر روی پرتقال بماند. رویه رنگی را رشته رشته کنید.فراموش نکنید فلفل را هم تخم می گیرید و خرد می کنید و با پرتقال می جوشانید.

پرتقال را دو نیم کنید و آب بگیرید. لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را به آب پرتقال اضافه کنید. پوست سفید پرتقال را با تفاله توی آن خرد کنید و با تخم پرتقال در کیسه بریزید و در دیگ بگذارید. آب پرتقال را صاف کنید، و با رویه رنگی و ۴ لیتر آب در دیگ بریزید. دیگ را به جوش بیاورید و روی آتش ملایم ۲ ساعت یا بیشتر بجوشانید تا حجم آب به حدود ۲  لیتر کمترک برسد.

کیسه را از دیگ در آورید، بگذارید کمی خنک شود و توی دیگ بچلانید؛ سپس شکر را اضافه کنید، آتش را تیز کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.۱۵ – ۲۰ دقیقه روی آتش نیز بجوشانید تا مارمالاد ببندد، سپس کف بگیرید، بردارید، پیش از خنک شدن ۱ – ۲ بار هم بزنید. مقدار فلفل را طبعا ً می توانید کم یا زیاد کنید؛ معمولا ً آن را تند درست می کنند.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه کیک گل سرخ انواع کیک و شیرینی خانگی انواع کیک و شیرینی

گالری جدیدترین مدل جواهرات سال 95 پارس ناز

بوتاکس با مواد طبیعی در خانه و روش تهیه آن تهیه بوتاکس

راهکاری برای تمیز کردن لکه ها کیف چرم و پارچه ای نیک صالحی

ژورنال مدل لباس نامزدی سال 95 لباس نامزدی

مدل جدید میزهای جلو مبلی و میز عسلی با طرح مدرن جدیدترین میز ویژه مبل

سری جدید مدل روسری ویژه نوروز 95 جدیدترین مدل روسری

تهیه لوسیون خانگی مرطوب کننده پوست دست آشپزی ایرانی با مرغ

مدل آرایش مو و شینیون مو جمع 95 آرایش مو عروس

طرز تهیه ته چین به غذا با برنج و سینه مرغ آرایش انواع چشم