طرز تهیه آجیل پلو,ته چین,ته چین به,طرز تهیه ته چین به غذا با برنج و سینه مرغ,طرز تهیه ته چین به,آشپزی ایرانی مرغ,غذا با مرغ,آرایش انواع چشم,غذا با برنج
طرز تهیه ته چین به غذا با برنج و سینه مرغ آرایش انواع چشم
مواد لازم برای تهیه ته چین به
مواد لازم برای تهیه ته چین به
کره: بیست و پنج گرم
ماست چکیده: نیم پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به اندازه نیاز
تخممرغ: ۳ عدد
ماست: ۱ پیمانه
دارچین: ۱ قاشق سوپخوری
زعـفران حل کرده: ۲ قاشق سوپخوری
برنج: ۲ پیمانه
سینه مرغ پخته شده: سیصد گرم
به: پانصد گرم
طرز تهیه ته چین به
برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کردهایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیمپز شد، آبکش میکنیم و کنار میگذاریم، سپس سینه مرغ را ریش ریش میکنیم. بهها را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در کره تفت میدهیم. در مرحله بعد مایه تهچین را آماده میکنیم، به این صورت که ماست را با زعفران مخلوط کرده، تخممرغهای زده شده را به ماست اضافه میکنیم، سپس روغن زیتون را میافزاییم. برنج آبکش شده را در مایه تهچین ریخته، کاملا مخلوط نموده و مقدار کمی نمک و فلفل به مایه تهچین اضافه میکنیم.
در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کرده، ابتدا مقداری از مایه تهچین را داخل قالب بریزید ، یک لایه مرغ لابهلای تهچین میریزیم، بعد یک لایه به اضاف کنید و دارچین میپاشیم، روی قالب را با مایه تهچین بپوشانیم و در فری که از ده دقیقه قبل با حرارت صد و هشتاد درجه سانتیگراد روشن کردهایم، به مدت چهل و پنج دقیقه بگزاریم تا آماده شود و با ماست چکیده تزیین میکنیم.