انواع دسر,طرز تهیه ترافل گیلاس,آشپزی ایرانی ته چین مرغ,ترافل گیلاس,طرز تهیه انواع ترافل,ترافل گیلاس طرز تهیه ترافل گیلاس,نوشیدنی,طرز تهیه انواع دسر,انواع ترافل
ترافل گیلاس طرز تهیه ترافل گیلاس ترافل گیلاس
نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
مواد لازم برای تهیه ترافل گیلاس
رولت………………………………….به اندازه نیاز
کمپوت گیلاس (خردشده)………..…به اندازه نیاز
کره……………………………………دو قاشق سوپ خوری (سی و دو گرم)
وانیل شکری………………………….یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ……………………………… یک عدد (پنجاه و پنج الی شصت گرم)
شیر (سرد)…………………………..دو و یک چهارم پیمانه (سیصد و شصت میلی لیتر)
نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته:
وقتی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است کمی از آن را با تخم مرغ مخلوط کنید بعد بقیه را اضافه کنید.